Kiderült ki hódította el a logisztikai társasjáték bajnoka címet

 

Kiderült ki hódította el a logisztikai társasjáték bajnoka címet a második országos bajnokságon

 

A PROFI-T-ABILITY II. Országos Bajnokság döntőjére izgatottan gyűltek össze a résztvevők a Budapest Airport 1-es Terminálján, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja szervezésében.  Az idei döntő különlegessége, hogy a XI. Országos Logisztikai Csapatbajnokság II. fordulója is itt került megrendezésre, párhuzamosan az országos döntővel. A rendezvényen 64 szakképzési technikumi tanuló mérte össze tudását 7 régióból, hogy kiderüljön, ki emelheti magasba a győztes trófeát és ezzel kiérdemelheti az országos címet egy évre.

 

 

A döntő izgalmas és feszült pillanatokban gazdag volt, ahol az utolsó körök döntötték el ki nyeri meg a 250.000 forintos fődíjat az iskolájával közösen. A szoros versenyben Andorfi Áron a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium tanulója végül kimagasló stratégiai érzékével és komplex gondolkodásával hozta el az aranyérmet, lenyűgözve a nézőket és a versenytársakat egyaránt.

Az egyetemi bajnokság második fordulója is parázs hangulatban zajlott. A résztvevőknek nem csak a kreativitásukat és taktikai képességeiket kellett bevetniük, hanem a csapatmunka és a gyors döntéshozatal is kulcsfontosságú volt a sikerhez. Az egyetemi fordulón végül a Széchenyi István Egyetemről érkező eSZElősek csapata diadalmaskodott.

Az esemény nemcsak a versenyről szólt, hanem a PROFI-T-ABILITY társasjáték iránti szenvedélyes közösség szelleméről is, ahogy a játékosok és nézők együtt éltek át szórakoztató és izgalmas pillanatokat. Az országos megmérettetés célja, hogy élményalapú kapcsolatot teremtsen a fiatalok, a vállalatok, és az iskolák között, így segítve a diákok pályaorientációját, és elhelyezkedését.  A szervezők köszönetüket fejezik ki mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult a rendezvény sikeréhez. A játékosoknak gratulálunk az izgalmas versenyhez, és várjuk őket a következő évben is, hogy újra megmutathassák tudásukat.

 

Bővebb információk, iskolák támogatása egyedi logós társasjátékokkal: www.profitability.hu

 

www.nlvklub.hu