Új épület sokrétű gyártási lehetőségekkel

 

A FAULHABER Motors Romania S.R.L bővíti a gyártás helyszínét Zsombolyában

Új épület sokrétű gyártási lehetőségekkel

A FAULHABER Group a romániai Zsombolyában található gyártási telephelyének bővítésével jelentős lépést tesz a piaci versenyképességének növelése és a kiváló minőségű termékei iránti növekvő kereslet kielégítése érdekében.

 


A FAULHABER Motors Romania S.R.L bővíti a gyártás helyszínét Zsombolyában© FAULHABER

 

A FAULHABER Motors Romania S.R.L. mintegy 170 alkalmazottal és 2850 négyzetméteres gyártási területtel 2005 óta működik a Temes megyei Zsombolyában, Romániában. A gyártóüzem a FAULHABER Group gyártási hálózatának kulcsfontosságú eleme. Itt olyan fontos szakképzett kézi tevékenységeket végeznek, mint a hajtóműfejek összeszerelése vagy a centírozási folyamatok. A FAULHABER harangarmatúrás motorok tekercseléseit is itt gyártják. Az itt végzett tevékenységek körébe tartozik továbbá a modulok gyártása, valamint az ügyfélspecifikus komplett hajtásrendszerek összeszerelése is.

 

A FAULHABER szabványoknak megfelelő gyártócsarnok

A FAULHABER Group versenyképességének hosszú távú biztosítása érdekében a vállalat tovább bővíti ezt a telephelyet. A bővítés egyik fő okát az új projektek áthelyezése jelenti. A bővítés 5000 négyzetmétert fog kitenni, amelyből 3800 négyzetméter lesz gyártási terület. A fennmaradó területet raktározásra és adminisztrációra használják majd.

A szerkezeti tervek szerint az új gyártócsarnok a FAULHABER szabványoknak megfelelően összeszerelt fémszerkezetes épület lesz. Ez a bővítés jelentősen megnöveli a telephely gyártási kapacitását a növekvő igények kielégítése érdekében. A terület növekedése mellett az alkalmazottak száma is jelentősen növekedni fog a telephelyen. Ez az intézkedés új munkahelyeket teremt és fellendíti a helyi gazdaságot a zsombolyai régióban.

 

 

Sokrétű gyártási lehetőségek

Az új épület a gyártási lehetőségek széles skáláját kínálja majd. A motorok moduljain kívül a telephelyen motorokat és késztermékeket is gyártanak majd, amelyeket különböző iparágakban, például az orvostudományban, a légiközlekedésben és az automatizálásban használnak. Ezenkívül más termékek gyártása is tervben van, hogy a vállalat meg tudjon felelni az ügyfelek folyamatosan változó igényeinek.

A zsombolyai gyártási telephely bővítése kulcsfontosságú lépés a FAULHABER Group számára, mivel lehetővé teszi a vállalat számára, hogy növelje versenyképességét a piacon, és kielégítse a kiváló minőségű termékek iránti növekvő keresletet. A FAULHABER bízik abban, hogy a bővítés sikeres lesz, és pozitív hatással lesz mind a helyi gazdaságra, mind a munkavállalókra.

 

A FAULHABER Motors Romania S.R.L bemutatása

A FAULHABER Motors Romania S.R.L. a nemzetközi FAULHABER Group része, és 2005 óta gyárt kiváló minőségű motorokat és hajtásrendszereket a romániai Zsombolyában. A vállalat nagy jelentőséget tulajdonít a minőségnek, az innovációnak és az ügyfél-elégedettségnek.

 

Információ a FAULHABER vállalatról

A FAULHABER egy független, családi kézben lévő vállalatcsoport, amelynek központja Schönaich-ban található Stuttgart közelében, Baden-Württemberg tartományban. Az 1947-ben alapított FAULHABER mára a csúcstechnológiás miniatűr és mikro hajtásrendszerek legszélesebb kínálatával büszkélkedhet, amelyek a világ minden tájáról ugyanazon forrásból szerezhetők be.

Ilyen széles körű technológiák alkalmazásával a vállalat által tervezett hajtásrendszereknek nincsen párja, ha szűk helyeken is precíz és megbízható működésre van szükség. A fő felhasználási területek közé tartozik a gyártás automatizálása és a robotika, az űrkutatás, az optikai rendszerek, valamint az orvosi és a laboratóriumi technológia.

Németországon kívül a FAULHABER Svájcban, az Egyesült Államokban, Romániában és Magyarországon is rendelkezik fejlesztői és gyártói telephelyekkel. Ezenkívül világszerte több mint 30 országban találhatók értékesítési partnerei és leányvállalatai.

FAULHABER Motors Romania S.R.L extends production location

 

www.faulhaber.com