Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 18. Konferenciája

2024. május 15-17. – Thermal Hotel Visegrád superior****

 

KÖVETKEZŐ ÜTEM

2024-ben 18. alkalommal rendezzük meg a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciáját több mint 300 logisztikai, beszerzési, raktározási, supply chain vezető részvételével.

 

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben és exkluzív környezetben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

 

 


A 3 nap során résztvevőink több mint 25 professzionális szakmai előadáson vehetnek részt, a logisztikai ágazatban méltón elismert szakemberektől. Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek többek között, mint a Vodafone Magyarország Zrt., Flextronics International Kft., Rail Cargo Logistics – Hungaria Kft., Rossmann Magyarország Kft., SSI Schäfer Systems International Kft., Budapest Airport Zrt., Schoeller Allibert Kft., akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

 

Csatlakozzon hozzánk májusban, építsen kapcsolatokat, értesüljön első kézből a legfontosabb és legújabb trendekről, innovációkról, megoldásokról. Készüljön fel, reagáljon a változásokra, alkalmazkodjon és maradjon versenyképes!

Több száz vezető szakember nem tévedhet! Jelentkezzen még ma!

 

Időpont: 2024. május 15-17.

Helyszín: Thermal Hotel Visegrád superior****

Bővebb információ és jelentkezés: https://www.nagyvallalatilogisztika.hu