Növelje a munkahelyi biztonságot egyetlen beszállítótól

Növelje a munkahelyi biztonságot egyetlen beszállítótól származó,
világszínvonalú kizárási/kitáblázási megoldással

 

A karbantartás során könnyen áramtalaníthatja a gépeket, hogy megelőzze a mozgó gépalkatrészekkel és bármilyen típusú gépenergiával kapcsolatos baleseteket. Megoldásainkat számos gyártó használja világszerte a meglévő kizárás/kitáblázás optimalizálására, vagy a munkahelyi biztonság maximalizálására és az alkalmazottak védelmére szolgáló teljes program megvalósítására.

 

 

  • Kategóriájukban a legjobb kizárási eljárások: nincs ideje biztonságos kizárási/kitáblázási eljárások bevezetésére? Hívja meg a Brady biztonsági mérnökét, aki segíthet azonosítani a gépek energiaelválasztó pontjait, és illusztrált gépspecifikus, a világszerte bevált gyakorlatot követő kizárási/kitáblázási eljárásokat állít össze az Ön számára.
  • Optimális eljáráskezelés: a vizuális útmutatást tartalmazó kizárási eljárások kezelése, létrehozása, frissítése, felülvizsgálata, skálázása és kommunikálása mindössze néhány kattintás.
  • Energiaszabályozási pontok elérésének blokkolása: a dedikált kizáró/kitáblázó eszközök teljes választékával ideiglenesen blokkolhatja a szelepek, gombok, biztosítékok és más energiaelszigetelési pontok hozzáférését.
  • A világ legjobb biztonsági lakatjai: a bonyolult, jövőbiztos kizárási programokhoz 700%-kal több zár- és kulcsopciót kínáló, egyedülálló SafeKey lakatjainkkal hatékonyan biztosíthatja gépei elszigetelt állapotát karbantartás közben.
  • Minden kizárás megbízható azonosítása: a helyszínre szállított vagy biztonsági nyomtatóinkkal ott elkészített kizáró/kitáblázó jelzésekkel könnyen kommunikálhatja a folyamatban levő karbantartási beavatkozásokat.
  • Praktikus kizárások: tegye a kizárást/kitáblázást praktikusabbá és hatékonyabbá az okos kiegészítők széles választékával.
  • Kizáró eszközök egyszerű megosztása: jelölje ki az egyes kizárásokhoz legmegfelelőbb megoldásokat, és ösztönözze a szerszám visszahelyezését egyéni árnyéktábláinkkal.

 

 

Fedezze fel teljes kizárási/kitáblázási megoldásunkat >>

 

Biztonságosabb gépen végzett beavatkozások

A kizárás/kitáblázás a gépek energiaforrásoktól való teljes és ideiglenes elszigetelésével megakadályozza a munkahelyi baleseteket. Ha jól van végrehajtva, leállítja a gép mozgását és megszünteti a gép energia alatti állapotát, mialatt folyik a beavatkozás. Használja ezt az útmutatót a kizárási/ kitáblázási program megvalósításával vagy megerősítésével kapcsolatos ötletek forrásaként, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

 

Kizárási/kitáblázási útmutató >>

 

www.brady.hu