Xelity 10 TX IP67: Nagy adatátviteli kapacitású switch minden alkalmazási területre

 

A Murrelektronik Xelity 10 TX IP67 menedzselt switche új lehetőségeket kínál az intelligens adatkezelésre, ami decentrálisan és vezérlőszekrény nélkül megvalósítható.

Az akár tíz gigabites porttal, valamint a nagyfokú robusztusságával és a változatok sokféleségével új mércét jelent ezen a termékterületen.

 

A Xelity 10 TX IP67-tel a Murrelektronik egy új, robusztus, helytakarékos és nagy adatátviteli kapacitású switchet kínál az ipari terepre. A Xelity 10 TX IP67 tíz porttal rendelkezik és a következő három hardver-kivitelben kapható: 10 x 100 Mbit/s, 10 x 1000 Mbit/s valamint 2 x 1000 Mbit/s + 8 x 100 Mbit/s – Profinettel vagy anélkül.

 


Xelity 10 TX IP67 menedzselt switch

 

A kompakt, robusztus, magas IP67-es védelmi besorolású fémház lehetővé teszi a kapcsoló használatát még rendkívül nehéz ipari környezetben is, míg az M12 L-kódolású (4 és 5 pólusú) tápcsatlakozók egyszerű csatlakozást biztosítanak akár 16A teljesítménytovábbítással. A szabad földelési koncepció miatt nincsenek előírások a földelésre vonatkozóan. Ezzel a saját fejlesztéssel a Murrelektronik megfelel az ipari automatizálás jelenlegi trendjének, nevezetesen annak, hogy a klasszikus vezérlőszekrény-megoldásokat egyre inkább decentralizált IP67-es automatizálási komponensekkel helyettesítik vagy bővítik a terepen. A decentralizált kábelezés előnye, hogy jelentős helytakarékosságot eredményez a vezérlőszekrényben, valamint csökkenti a kábelek hosszát. A gyorsabb és egyszerűbb hibaérzékelés, a teljes topológiai rugalmasság, valamint a gyors méretezés és az egyszerű üzembe helyezés teszik teljessé a pozitív tulajdonságokat. 

A változatok széles választéka és egyszerű kezelhetősége rendkívül sokoldalúvá és széles körben alkalmazhatóvá teszi a Xelity 10 TX IP67 készüléket. A switch iparágtól függetlenül alkalmas gépgyártók, berendezésgyártók és alkatrészgyártók számára egyaránt.

A különböző bővítési szinteknek köszönhetően a felhasználók könnyen hozzáigazíthatják a Xelity 10 TX IP67 switchet az adott alkalmazásokhoz. Az integrált webszerveren számos konfigurációs beállítás végezhető, például porttükrözés vagy port-granuláris leállítás. Természetesen a konfiguráció egy későbbi szerviz esetére vagy ismétlődő konfigurációkhoz is elmenthető. A nagy áramlási sebességek lerövidítik a ciklussebességet az alkalmazásokban. 

A tápcsatlakozó furatmintázata és csatlakozási technológiája a switchek minden változatánál azonos. Az egységes rendszer biztosítása érdekében a Xelity 10 TX IP67 szabadon kombinálható a Murrelektronik más M12-es tápmoduljaival is, hogy egységes tápellátási koncepciót valósíthassanak meg.

 

https://www.murrelektronik.hu