,

Új váltólapkás szerszámok a Meusburger kínálatában, váltólapkás 90°-os sarokmarók, magas előtolású és körlapkás marók

Új váltólapkás szerszámok a Meusburger kínálatában

 

A piacon fellelhető váltólapkák és szerszámtestek sokfélesége megnehezíti a megfelelő típus kiválasztását. A Meusburger által kínált váltólapkás szerszámcsalád optimálisan igazodik a szerszámgyártók tipikus alkalmazási igényeihez. A megrendelési folyamat leegyszerűsítése pedig időt és pénzt takarít meg.

 

Váltólapkás 90°-os sarokmarók, magas előtolású és körlapkás marók

Az új váltólapkás 90°-os sarokmarók használatával tiszta vágási folyamat és alacsony vibráció érhető el. A forgácsolási erő csökkentését, a javított forgácsképződést és a magas felületi minőséget a lapka extrém pozitív élszöge hivatott biztosítani. A magas előtolású váltólapkás marók a maximális előtolási sebességet és anyagleválasztást is üzembiztosan teljesítik. A forgácsterek optimális geometriája kiváló forgácseltávolítást tesz lehetővé. A kör alakú váltólapkák magas előtolás mellett is maximális stabilitással végzik a megmunkálást. Minden marószerszám feltűzhető, száras, vagy menetes kivitelben is kapható.

 

Váltólapkás 3D gömb- és tóruszmarófejek

A Meusburger által kínált váltólapkás 3D gömb-és tóruszmarófejek különösen alkalmasak komplex geometriák megmunkálására. Többek között szigorú pontossági előírások vonatkoznak a maximális merevségre és rezgéscsillapításra, magas egytengelyűségtűrésre, kiegyensúlyozottságra és a precízen kialakított lapkafészkekre. Szerszámbefogótól függően a marófejek keményfém vagy acél szárral, valamint csavaros kivitelben választhatók.

 

Váltólapkás telibefúrók

A Meusburger váltólapkás telibefúróit magas előtolási sebesség és nagy folyamat megbízhatóság jellemzi. A váltólapkánként négy vágóél kiváló fúrási paramétereket eredményez. A fúrók 3xd és 5xd hosszban érhetők el.

 mr_5

Leegyszerűsített rendelési folyamat

Az alkalmazáshoz leginkább megfelelő szerszám kiválasztása után a szerszámbefogóhoz igazított szerszámtartó meghatározása következik. A lapkák mérete ezután a táblázatból határozható meg a szerszámtest függvényében. Az összefoglaló táblázat segítségével a megmunkálási mód és a megmunkálandó anyag alapján könnyen kiválasztható az optimális váltólapka. Mint a Meusburger esetében mindig, a forgácsoló szerszámok ajánlott vágósebességére, az előtolás mértékére, valamint a fogásmélységére vonatkozó beállítási irányértékek megtalálhatók minden anyagminőségre és lapkatípusra. A kiváló minőségű váltólapkás szerszámok a már megszokott módon raktárról rendelhetők.

mr_1

A Meusburger vállalat a nagy ponosságú normáliák piacvezetője. Világszerte több mint 16.000 ügyfél használja a szabványosítás előnyeit és profitál az acélmegmunkálás több mint 50 éves tapasztalatából. Egy átfogó normáliaprogram kombinálva a műhelyfelszerelés számára kínált kiváló minőségű termékekkel, megbízható globális partnerré tette a Meusburgert a kivágó és fröccsöntő szerszám, valamint a gépgyártás számára.

 

 

mr_2