Üdvözöljük a 35. Control vásáron, a világ vezető ipari minőségbiztosítási vásárán!

 

A minőségbiztosítási intézkedések példátlan jelentőségre tettek szert sok ipari és nem ipari területen.

A minőségbiztosítási intézkedések így segítenek megfelelni a gyártás hatékonysággal, erőforrás-védelemmel és fenntarthatósággal szemben támasztott kihívásainak. 

 

 

 

 

Szeretettel küldjük ingyenes meghívónkat a vásárra – kattintson ide!

 

 

2023. május 9. és 12. között a 35. Control, a Stuttgartban megrendezésre kerülő nemzetközi minőségbiztosítási szakvásár a megjelenítés, a képfeldolgozás, a szenzorika, valamint a mérés- és ellenőrzéstechnika területéről mutat be technológiai újdonságokat. A legnépszerűbb témák közé tartoznak a modern szoftverek, az inline ellenőrzési folyamatok és a mesterséges intelligenciára támaszkodó rendszerek. 

 

 

Könnyen kezelhető gépek és automatizálás

A minőségbiztosítás egyik legfontosabb jelenlegi technológiai trendje a mérőgépek kezelésének nagyon egyszerűvé és intuitívvá tétele. Ennek során kitüntetett figyelmet fordítanak a mérőszoftverre, melynek a lehető legjobban kell támogatnia a kezelőt. 

 

Deep Learning – mély tanulás – az osztályozási feladatok számára

A modern minőségbiztosítási intézkedések segítenek megfelelni a gyártás hatékonysággal, erőforrás-védelemmel és fenntarthatósággal szemben támasztott kihívásainak. A hatékony folyamatok érdekében a folyamatlánc minden pontján rendelkezésre kell állniuk az aktuális állapotra vonatkozó információknak. Ehhez elengedhetetlen a megbízható minőségbiztosítás. 

 

Teljes körfolyamatok és robotalapú mérések

A Control nemzetközi irányultságát és a teljes iparág átfogó bemutatását – a tolómérőktől az univerzális mérőgépekig – a kiállítók és szakmai látogatók egyaránt nagyra értékelik. 

A bevált gyakorlatorientált vásárkoncepció, a jó megközelíthetőség, valamint a Control tartalmi folytonossága számos vállalat vásárnaptárának állandó elemévé teszi ezt a vásárt. Az iparági résztvevők nagy örömmel várják a személyes találkozót Stuttgartban.  

 

A Control nómenklatúra (rövid áttekintés)

  • Méréstechnika
  • Anyagvizsgálat
  • Elemző berendezések
  • Optoelektronika
  • Minőségbiztosítási rendszerek/szolgáltatások

 

Control 2023 film

 

 …és ez még nem minden! Itt valós időben kerülnek megjelenítésre a kiállítók által a kiállítótérben bemutatott újdonságok, állások és hírek. Kattintson bele közvetlenül:

 

Hírek és történetek a Control 2023 vásárról

 

Minden információ: www.control-messe.com