Tökéletes hálózati kapcsolat a terepen

 

 

A Murrelektronik IP67 irányított kapcsolói gyors adatkommunikációt és tökéletes hálózati kapcsolatot biztosítanak. Számos diagnosztikai funkciót kínálnak és segítenek a hibák gyors megszűntetésében. Jelentősen lecsökkentik a drága állásidőket.

A kapcsolók kompakt és egybeöntött kivitelben készülnek. Ennek köszönhetően robusztusak és hosszú élettartamúak. Fokozott igénybevételnek kitett ipari környezetben is alkalmazhatók. Az M12 csatlakozótechnika vízálló, IP67 besorolású kivitelben készül. A hálózati technológia kihelyezésével a terepre értékes hely szabadul fel a kapcsolószekrényben.

Egy praktikus és intuitív módon kezelhető webes interfész rövid időn belüli üzembe helyezést tesz lehetővé.

A kapcsolók nagy diagnosztikai mélységet nyújtanak hálózati statisztikai funkciókkal. Automatikusan leképezik a topológiát és lehetővé teszik a köteghibák felismerését. Detektálhatók a csatornahibák és a kieső csatornák, és csökken az állásidő. Az eszköz webszerverén keresztül felismerhetők a rejtett hibák is.

A kapcsolóknál nagy hangsúlyt fektetünk a hálózati biztonságra. Ezért az adminisztráció jelszóval védett, ezen kívül a kapcsolók automatikusan felismerik az ismeretlen és a jogosultsággal nem rendelkező résztvevőket.

A Murrelektronik irányított kapcsolói költséghatékony lehetőséget biztosítanak az ethernet-alapú szenzorok gyűjtésére, például az anyagmozgatási és csomagolási automatizációs rendszerekben a Vision-szenzorok esetén.

Speciálisan a ProfiNethez készült változat

A Murrelektronik új Tree Managed ProfiNet kapcsolótípusa B megfelelőségi osztályban támogatja a ProfiNetet, és egy GSDML-fájl segítségével a Siemens TIA-portálján keresztül egyszerűen üzembe helyezhető.

Az üzembe helyezés rövid idő alatt sikeresen megtörténik egy automatikus top-down elnevezéssel. Az integrált ProfiNet topológia-felismerésnek és a ProfiNet-táviratok priorizálásának segítségével jelentősen nő a hálózati rendelkezésre állás.

A karbantartás szempontjából nagy előnyt jelent, hogy egy modulcserét követően az automatikus ProfiNet-névkiosztásnak köszönhetően a gépek és berendezések azonnal el tudnak indulni. A berendezések rendelkezésre állásánál a nagy előnyt az jelenti, hogy a ProfiNet kapcsolóval gyűrűtopológiák (MRP médiaredundancia) is megvalósíthatók. Ez biztosítja a redundanciát az installációban.

 

MURR ELEKTRONIK