Szeretné költségeit akár 90%-kal csökkenten

 

 

 

 

 

 

Ismerje meg a Kleentek technológiát – melynek segítségével többszörösen meghosszabbítható az olajok élettartama, egyes esetekben pedig az olajcsere is teljesen kizárható.

A hagyományos tisztítási eljárások segítségével (szűrés, centrifugálás, mágneses elkülönítés) a gyakorlatban eltávolíthatók az 1 μm-nál nagyobb szennyeződések. A Kleentek készülékek eltávolítják az olajból a szubmikrometrikus nagyságú szennyező részecskéket is, például az oxidokat.

HOGYAN MŰKÖDIK A KLEENTEK?

A Kleentek berendezések az ipari olajok és olajrendszerek elektrosztatikus tisztítását Coulomb törvénye alapján végzik. Az olaj átfolyik több pár elektróda között, melyeknek feszültségkülönbsége 10 és 14 kV között van. A lebegő szennyeződések ezáltal töltöttséget kapnak. Az elektródák között megfelelően kialakított betétek – kollektorok – vannak elhelyezve, amelyeken az áthaladó részecskék az elektrosztatikus tér hatására lerakódnak.

HATÁSSAL VAN AZ ELEKTROSZTATIKUS TISZTÍTÁS AZ ADALÉKOKRA?

Az oldott adalékokat a Kleentek technológia nem távolítja el. Az ola-jok nem veszítenek adalékokat a szűrés folyamán.

VAN AZ OLAK OXIDÁCIÓJÁNAK VALAMI JELENTŐSÉGE?

Az oxidációnál és termooxidációnál savas jellegű termékek kelet-keznek, amelyek további vegyületek keletkezését eredményezik. Ilyen esetben olyan leülepedések jönnek létre, amelyek a hidra-ulikus elemek nehéz mozgását, vagy akár elakadását is okozzák, ezáltal csökkentik a tömítőelemek élettartamát. Az olajok magas sav-száma (elhasználódása) egyértelműen indokolja az olajcserét.

MILYEN ELŐNYÖKET KÍNALNAK ÖNNEK A KLEENTEK KÉSZÜLÉKEK?

A működési és a gyártási kiesések jelentősen csökkenthetők, ezáltal magasabb a működési megbízhatóság. Megszűnnek a rendszeres olajcserék, ezért jelentősen csökkennek az olajfelhasználás költségei. A beépített szűrők minimális igénybevétele miatt a szűrők élet-tartama határozottan meghosszabbodik. Nem csupán az alkatrészek és a karbantartás költségei, de a bérköltségének is csökkennek. Ráadásul a környezetre gyakorolt negatív hatások is hatékonyan minimalizálhatók

 

MIT JELENT EJ A KÖRNYEZETVÉDELEM SZEMPONTJÁBÓL?

Amennyiben az olaj állandóan tiszta és az olaj tisztasága megfelelően fenntartott, nem szükséges az olajokat cserélni. Az olajcserék során át-öblítik az egész rendszert, és tisztításra kerül az olajtartály. A hulladék felszámolása potenciális veszélyt jelent a környezetre. A túlzott kopás károsan hat a tömítésekre, és ez megnövekedett olaj-veszteséget idéz elő, ami veszélyezteti a környezetet. A gépek javításánál elkerülhetetlenül megtörténik az olaj kiömlése a munkafelületre. A javítás folyamata ugyanakkor veszélynek teszi ki magukat a karbantartókat is. Az olaj (hulladék) felszámolása pedig többletköltséget jelent. Az adalékokkal ellátott olajok égetése kedvezőtlen hatással van a levegő tisztaságára. Törekedjünk tehát a hatékonyságra, a gazdaságosságra, és nem utolsósorban a környezetbarát módszerek használatára.

 

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne többet tudni a Kleentek berendezésekről? Hívjon bennünket bizalommal: Industrial Investment Zrt.Tel.: +36 60 436 6431, Email: info@industrialoil.huTelephely: 1095 Budapest, Soroksári út 164. 18. épület.

 

 

www.kleentek.eu

www.industrialoil.hu

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .