REVEN XSC vezérlés beépített részecskeméréssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REVEN XSC vezérlés beépített részecskeméréssel

rendelkező olajköd-leválasztókhoz és ipari szellőztetőrendszerekhez

 

A REVEN világszerte elsőként, üzembe helyezte a beépített részecskemérővel rendelkező olajköd-leválasztót. A prototípust a REVEN sokéves partnerével és applikáció-fejlesztőjével, a REITEC-kel együttműködésben fejlesztette ki. A továbbfejlesztett XSC vezérlésnek köszönhetően mára lehetségessé vált az olajköd-leválasztók, valamint ipari szellőztetőrendszerek tényleges hatékonyságának folyamatos online üzemi felügyelete!

Az olajköd-leválasztók, azért kerülnek felhasználásra, hogy hatékonyan a levegőben levő aeroszolokat, gőzöket és egyéb szennyező anyagokat a kiáramló távozó levegőből leválasszák. Arról, hogy mennyire hatékony és, hogy egyáltalán megtörténik-e a távozó levegőáramtól való leválasztás, a legtöbb gyártó hallgat! Sok a beszéd és gyakorlatilag nincs méréstechnikai igazolás.

 

 

AZ ÚJ, BEÉPÍTETT ONLINE RÉSZECSKE MÉRÉSSEL RENDELKEZŐ REVEN XSC VEZÉRLÉS

A REVEN új, beépített részecskemérővel rendelkező olajköd-leválasztókhoz és ipari szellőztetőrendszerekhez kifejlesztett XSC vezérlésének köszönhetően már lehetséges a leválasztási és szűrési hatékonyság online és folyamatos kimutatása, valamint ezen információknak, például wifi -n keresztül egy épületirányítási rendszerre történő átvitele. Az új rendszert a REVEN július 24-én, stuttgarti szellőztető-konferenciája keretében mutatta be a nyilvánosságnak.

 

A REVEN XSC vezérlésről további információkat YouTube csatornánkon és XSC oktatófilmünkben találnak:
https://www.youtube.com/watch?v=I-T83WnIQgQ

 

http://www.rolatast.hu/

https://www.reven.de/