Nagyobb üzemeltetési biztonság az IsoTemp® hőálló tömlőknek köszönhetően

 


A Meusburger új E 2187 IsoTemp® hőálló tömlői a kipróbált és megbízható technológiát innovatív szilikonburkolattal kombinálják. Ez egyaránt védelmet biztosít az égési sérülések és a fémháló kidörzsölése vagy károsodása ellen. Ezáltal a kiálló huzalok okozta sérülések kizárhatóak. A speciális szerkezeti felépítés magas élettartamot és maximális hajlékonyságot biztosít.

A Meusburger IsoTemp® hőálló tömlői tartós üzemben akár 200°C hőmérsékletű víz, olaj vagy gőz továbbítására is alkalmazhatók. A korrózió kialakulásának megakadályozása és így a csővezeték eldugulásának megelőzése céljából a közeggel érintkezésbe kerülő minden alkatrész rozsdamentes acélból készült. Hollandi anyával egy gyorscsatlakozó rögzíthető vagy a tömlő közvetlenül a szerszámra szerelhető. Az FDA előírásainak megfelelő szilikonburkolatnak köszönhetően a tömlő tiszta terekben történő alkalmazásra is kiválóan alkalmas. A nagyfokú hajlékonyságot az igen kis, 50 mm-es hajlítási sugár is bizonyítja. Az IsoTemp® hőálló tömlők piros és kék színekben, 300 mm és 2500 mm közötti standardizált hosszakban a Meusburger-től raktárból elérhetőek. A tömlők speciális hosszban is megrendelhetők.

A Meusburger termékválasztékából a szilikonburkolat nélküli E 21872 hőálló tömlők is elérhetőek.

Meusburger – Szabványokat állítunk fel

A Meusburger vállalat a nagy pontosságú normáliák piacvezetője. Világszerte több mint 17.000 ügyfél használja a szabványosítás előnyeit és profitál az acélmegmunkálás több mint 50 éves tapasztalatából. Egy átfogó normáliaprogram kombinálva a műhelyfelszerelés számára kínált kiváló minőségű termékekkel, megbízható globális partnerré tette a Meusburgert a kivágó és fröccsöntő szerszám, valamint a gépgyártás számára.

https://www.meusburger.com/