COMPACT LINE – Rugalmas, ultra-precíziós 6-tengelyes köszörűgép

Az EWAG COMPACT LINE a legjobb választás keményfém, – cermet, -kerámia, -PCBN vagy PKD-lapkák köszörüléséhez 6-tengelyes flexibilis kialakításának köszönhetően.

A COMPACT LINE sokoldalúságával, kompakt kialakításával, és kimagasló teljesítményével új szintre emeli a lapka-gyártást. Az új fejlesztésű opcionális hatodik tengelynek köszönhetően a COMPACT LINE már tökéletes megoldást kínál a lapkák külső peremének hatékony köszörülésére is. A lapkák élére letörések, védőperemek, holkerek kialakítását is lehetővé teszi az új fejlesztésű C-tengely és a gép optimalizált tengelymozgatási kinematikája. A bellási és kiegészítő idők csökkentését a rövid tengelytávok és a Fanuc robot intelligens integrációja támogatja. A teljesen integrált 6-tengelyes robot optimálisan támogatja a gyors kezelést és rugalmasan biztosítja a komplex-formájú lapkák adagolását. A köszörűkövek tökéletes körfutásáért és a gyártási folyamat ismétlési pontosságáért a „három az egyben” kőszabályozó egység felel. Ez lehetővé teszi a köszörűkorongok szabályozását, regenerálását és profilok-kialakítását ugyanazon a készüléken. A COMPACT LINE felhasználóbarát köszörű-szoftvere a ProGrind, amely teljes mértékben megfelel a legmagasabb-szintű elvárásoknak is. A Fanuc vezérlés tökéletesen támogatja a szoftvert. Bármilyen köszörülési-program gyorsan és könnyedén létrehozható a felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelület segítségével.

 

LASER LINE ULTRA Virtuális-Valóságba

Nézze meg LASER LINE ULTRA gépünket VIRTUÁLIS VALÓSÁGBAN egyenes adásban  P Hall, 086– számú standunkon. Látogassa meg virtuális standunkat, nézze meg a gép felépítését, és nyissa ki ÖN a gép ajtaját! Lépjen be a gépbe működés közben, nézze meg a gyártási-folyamatokat, miközben a gép ÖN körül dolgozik egy szerszámon. Nézze meg, hogyan működik az adagoló-robot, és kövesse a lézer sugarát a forrástól a szerszámig. Látogassa meg Youtube-csatornánkat és nézze meg a  LASER LINE ULTRA video-előzetesét: https://www.youtube.com/watch?v=XjEpSaKLAoM

A WALTER és az EWAG a következő újdonságokat mutatja be az EMO kiállításon 2017-ben a németországi Hannoverben

1)    A HELITRONIC VISION DIAMOND 400L “kettő az egyben” köszörű, – és erodáló-gép világpremiere az új 25-ös adagolórobottal, ami kifejezetten nagyméretű munkadarabok adagolásához készült (20 kg-ig, és 320mm-es átmérőig használható)
2)    A HELITRONIC VISION 400 L és HELITRONIC VISION DIAMOND 400 L gépekhez kifejlesztetett felső-adagoló világpremiere. Ez a felső-adagoló a gép munkaterében helyezhető el, így felexibilis automatizálási lehetőséget biztosít olyan üzemekben is, ahol nincs több tér egy külső adagoló telepítéséhez.
3)    HELITRONIC TOOL STUDIO 3.0 – köszörű-szoftver továbbfejlesztett változata új funkciókkal szerszámgyártáshoz, és erodáláshoz.
4)    Egy HELITRONIC MICRO gépen bemutatásra kerül az új hűtőfurat-mérő kamerarendszer
5)    Laser Line Precision-gép továbbfejlesztett lézer-forrással.
6)    A  COMPACT LINE gépek hatodik tengelyének bemutatása
7)    Virtuális-Valóság élményszoba, ahol virtuális-valóságban nézheti meg a LASER LINE ULTRA gépet működés közben.
8)    A WS11 és RS15 gépek video-mérési rendszerének bemutatása egy RS15 gépen.  

 A fentiek közül néhányat bemutatunk a TOOLEX kiállításon is a lengyelországi Sosnowiec-ben 2017. Október 3-5. között, illetve a csehországi Brno-ban az MSV kiállításon 2017. Október 9-13. között.

WALTER EWAG