Megjelent a Mewa 2022/23-as munkavédelmi márkakatalógusa

 

Megjelent a Mewa új munkavédelmi márkakatalógusa. A döntéshozók és szakmai vezetők 316 oldalon több mint 10 000, a műhelyek és üzemek igényeire szabott terméket találnak, köztük védőfelszereléseket, biztonsági és funkcionális ruházatot, valamint sportos pólókat és ingeket. A teljes termékpaletta elérhető a buy4work.mewa.shop webshopban is.

 

A kínálat a munkavédelmi cikkek széles választékát tartalmazza minden iparág és minden munkakörülmény számára. A „biztonsági lábbeli”, a „munkavédelmi kesztyű”, a „ruházat”, a „bőrvédelem és higiénia”, valamint a „légzés-, szem-, hallás- és fejvédelem” kategóriák segítségével gyorsan megtalálhatók a munka- és a biztonsági ruházatok kiegészítő termékei. A munkavédelmi cikkek portfóliója kiegészíti a textilszolgáltató szolgáltatási kínálatát.

 

Új termékek

A katalógusból többek között megrendelhetők az Elten, a Puma, a Toworkfor, a Helly Hansen és a U-Power márkák aktuális kollekciójának legújabb modelljei. A munkavédelmi kesztyűk területén a kínálat a Korsar Kori-Dex termékcsaláddal bővült, míg az eldobható kesztyűk esetében a Grippaz márka számít újdonságnak. Innovációt jelentenek az E.Cooline hűsítő ruházati darabjai. Ezeket egyszerűen be kell nedvesíteni, és ilyen állapotban húsz órán keresztül védik viselőjüket a hőség ellen. A katalógusban E-Cooline Powercool hűsítő mellények, pólók, fejkendők és -pántok között lehet válogatni.

 

Bevezető akció szeptember 30-ig
2022. szeptember 30-ig tart a Korsar Kori-Dex termékekre vonatkozó bevezető akció. A munkavédelmi kesztyűket – amennyiben a megrendelés a jelzett határidőig beérkezik – 47 százalékos árengedménnyel lehet megvásárolni.

 

Gyors kiszállítás egész Európában

Az aktuális kínálatra vonatkozóan telefonon vagy e-mailben lehet érdeklődni. A szolgáltatás magában foglalja a cipőmenedzsmentet is, amely segít a megfelelő méretű és anyagú munkavédelmi lábbelik kiválasztásában. A termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni. A Mewa biztosítja az igény szerinti logózást is: a nyomtatási vagy hímzési szolgáltatás a termékekkel együtt megrendelhető.

 


A Mewa magyar nyelvű munkavédelmi márkakatalógusának címlapja (Fotó: Mewa)

 

Mewa

A Mewa 1908-ban történt alapítása óta bocsát üzemi textíliákat ügyfelei rendelkezésére, s ezzel a „textilsharing” gondolatának élharcosa. Ma már Európa-szerte 46 telephelyen nyújt a textíliák ápolását, karbantartását, raktározását és logisztikáját is tartalmazó teljes körű szolgáltatást vállalati partnereinek, akiket munka- és védőruházattal, törlőkendőkkel, olajfogó és belépőszőnyegekkel lát el. Ezenkívül a Mewa-tól munkavédelmi cikkeket is lehet rendelni. A vállalat mintegy 5.700 dolgozójával kb. 190.000 ügyfelet, köztük ipari felhasználókat, kereskedelmi vállalatokat, műhelyeket és vendéglátóipari egységeket szolgál ki. A Mewa csoport 2021-ben 770,4 millió eurós árbevételt ért el, amivel a textilmenedzsment ágazat piacvezető vállalata. A fenntarthatóság és a felelős magatartás területén végzett tevékenységéért, márka- és innovációfejlesztéséért a vállalatot többször is díjazták.

 

https://mewa.hu