Egyedi megoldások mint standard

 

 

 

 

 

Az üzemi környezetvédelemmel és munkabiztonsággal kapcsolatos termékek gyártójaként ismert DENIOS cég a veszélyesanyag-tároló konténereken kívül a termo- és légtechnika, valamint a műszaki/biztonsági helyiségek területén is komoly tervezőmérnöki tapasztalattal rendelkezik

 

 

Kiemelten kezeljük az ügyfelek speciális igényei alapján kidolgozott egyedi megoldásokat. Az alapos, előzetes igényfelmérést, valamint a rövid tervezési fázist követően a DENIOS egyedi és a jogszabályoknak megfelelő koncepciót dolgoz ki. Az ügyfél egyrészt több éves tapasztalatunkból, másrészt a standardizált modulokból profitál, amely kiváló ár/érték arányt tesz lehetővé.

 

Keverő- és átfejtő állomás elszívóval a gyártócsarnokban

 

Rugalmas beltéri sugárzásvédelmi konténer közvetlenül az irodai részlegen

 

Az egyedi megoldások sokszínűségét a DENIOS az alábbi esettanulmányok szeretné bemutatni – íme egy rövid áttekintés:

 

TERMOTECHNIKA: hőkamra egy gyógyszergyártó cég részére
A németországi GP Grenzach Produktions GmbH a Bayer cég leányvállalataként gyártja a közismert „ Bepanthen“ termékeket. Az ehhez szükséges alapanyagokat a feldolgozáshoz megfelelő hőmérsékletűre kell melegíteni. A hőkamra GMP-konform kivitele, valamint az épületbe a 22 méter magas tetőn lévő kis nyíláson, álló pozícióban történő beemelése voltak a projekt sarkalatos pontjai.

LÉGTECHNIKAI BERENDEZÉSEK: lakkok és festékek biztonságos módon történő átfejtése, bekeverése és tárolása
Az Aachen melletti Alsdorf településen található APO GmbH tömegtermelésű ipari kisalkatrészek felületbevonására specializálódott. Ennél a projektnél a két legfontosabb követelmény a munkakörülmények javítása a keverő- és átfejtőállomás környezetében egy elszívóberendezés révén, valamint a munkafolyamatok optimalizálása volt. Ennek során a tűz- és robbanásvédelmi előírások betartása mellett egy épületen belüli megoldást tudtunk realizálni az emissziómentes munkavégzés és a biztonságos tárolás érdekében.

MŰSZAKI/BIZTONSÁGI HELYISÉGEK: Laborkonténer sugárzásvédelemmel
A luzerni székhelyű smolsys ltd. az egészségügy területén tevékenykedik. A kihívás ennél a projektnél egy integrált munkahelyekkel rendelkező és sugárzásvédelmet is nyújtó konténer épületen belüli megvalósítása volt. A laborkonténer egy emeletes irodaház felső szintjén, az ott kialakított irodahelyiségekben került elhelyezésre, így nem volt szükség átépítésekre és a jövőre nézve is biztosított a maximális rugalmasság.

 

A hőkamra beemelése 22 méteres magasságban

 

 

www.denios.hu