A távoli elérés világszerte egyre fontosabbá válik

 

 

 

 

Legyen része ennek a trendnek,
kapjon naprakész információt berendezéseiről bárhol, bármikor!

 

Miért érdemes digitalizálni és felhőszolgáltatáshoz csatlakoztatni a gyártósorokat?

 

A Lenzénél tudjuk: akár egy gép, akár egy teljes gyártósor megtervezése, megépítése komoly kihívásokat rejt. A megrendelők egyre többféleképpen használható, rugalmas gépeket akarnak, minimális állásidővel. Ez pontosan az az indok, ami miatt a távoli elérési, monitorozási szolgáltatások egy hatékony, kiszámítható bevételt termelő üzletággá válhatnak a gépépítők számára. Ez egyszerű, biztonságos és megbízható kapcsolatot jelent a gépekkel – bárhol, bármikor. A Lenze X4 Remote egy integrált, könnyen használható megoldás, amit a gépépítők is tudnak önállóan telepíteni, használni, növelve a szolgáltatásuk színvonalát, a gyártósor termelékenységét, rendelkezésre állását, csökkentve az állásidőt.

 

 

A számítógépről, tabletről, vagy akár okostelefonról is elérhető rendszer szintű monitorozás lehetősége könnyebbé teszi a tervezett karbantartások ütemezését is, mivel naprakész információval szolgál mind a karbantartó, mind akár a management részleg felé. Pontosan ezekre a feladatokra tökéletes megoldás az X4 Remote, a Lenze egysége a távoli elérés, állapotfelmérés funkciókkal. Ha az ügyfele rugalmas megoldást keres, magas termelékenységgel, valamint lehetőséget a hibák korai feltárására, lépjen velünk kapcsolatba, hiszen az X4 Remote pont erre lett kifejlesztve. Mi a Lenzénél az integrált megoldásokban hiszünk, ezért egy az általunk megalkotott eszköz is ezt a fi lozófi át képviseli. Használatával az Ön által épített gépek már ma készen állnak a holnap kihívásaira, hála a teljeskörű monitorozási és távoli hozzáférési lehetőségeknek. Pár kattintással riasztásokat, megfi gyelt értékek diagramjait lehet beállítani, vagy akár távsegítség is kérhető, nyújtható. Így könnyedén, gyorsan elérheti a rendszer kritikus paramétereit, illetve be is avatkozhat szükség esetén.

 

 

X4 REMOTE PLATFORM

Az X4-es kompakt platform az x500 IoT vezérlőket használja, így a rendszer felhőre csatlakoztatható külön IoT ismeretek nélkül is. Mivel a Lenze felhő alapú rendszere minden bejelentkezéskor frissíti a kliens verzióját, Ön mindig a legfrissebb szoftvert fogja használni, sosem lemaradva az újításokról. A gépészés gyártásvezető mérnökök különböző kihívásokkal néznek szembe a digitalizáció területén. A cél továbbra is a rugalmasan alakítható, termelékeny gyártósor. Egy tökéletesen megbízható gépezet, előre jósolható, tervezhető karbantartási műveletekkel, minimális selejtaránnyal és állásidővel. Az X4 Remote itt kap szerepet, mivel a termelő rendszer teljes adatállomány hozzáférhetővé, monitorozható válik, bármilyen internethez csatlakozó egység számára a megfelelő jogosultság birtokában. Ezzel a meglepően egyszerű és biztonságos módszerrel bárhol és bármikor áttekintést nyerhet a gépparkja működéséről, illetve az esetleges kritikus állapotokról riasztásokat kaphat. Az X500 vezérlővel az X4-es platform könnyen elérhető bármikor, bárhonnan – tűzfalproblémák nélkül.

 

 

ADATRÖGZÍTÉS A FELHŐBEN

A felhő alapú Lenze portált a felügyelt berendezések teljeskörű monitorozására tervezték, így a feltöltött mért értékekből bármikor hasznos statisztika, kimutatás, vagy élő adatmegjelenítés készíthető, számítógép, tablet, vagy akár egy okostelefon segítségével. A nagy rendelkezésre állású adatbázis nem csak biztonságos, hanem bármikor elérhető is, így nyugodtan bízhatja ránk rendszere felügyeletét. Ezt a folyamatosan frissülő biztonsági előírások folyamatos követésével, betartásával tudjuk biztosítani, azaz Önök adatai mindig biztonságban vannak, lesznek.

 

 

A KULCSSZÓ: BIZTONSÁG

A gépépítők számára az egyik legfontosabb, hogy az elkészített gépsorok megfelelő minőséget képviseljenek. Ehhez azonban sokszor nem elég a tökéletesen legyártott és összeszerelt mechanika és megírt program, hanem a működés közbeni monitorozásra is szükség van. A jövőben csak így –a karbantartások online adatelemzés alapú tervezésével- lehet biztosítani a kellően magas szintű rendelkezésre állást.

 

 

https://www.lenze.com/en-hu/

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .