ZOLLER „A siker mérhető” Top innovációk és premierek

ZOLLER

 

 

 

 

 

 

A megfelelő mérési megoldás minden alkalmazáshoz

A szerszámbeállító, mérő- és vizsgálóeszközök globális piacvezetőjének kiterjedt termékportfóliója azt mutatja, hogy ez a szlogen tökéletesen érvényes a ZOLLER-re. Az iparágtól és a követelményektől függően a vállalat tökéletes megoldásokat kínál minden alkalmazási területre.

Kezdve a bevezető »smile« modellel, a moduláris prémium »venturion« sorozaton keresztül, egészen az 5- és 6-tengelyes CNC-vezérlésű »genius«»titan« és »hobCheck«szerszámmérő gépekig és a TMS eszközkezelő szoftver éshardverig az elmúlt években a ZOLLER vezető teljes körűbeszállítóvá vált a „szerszámkezelés” területén.

.

Tökéletes kölcsönhatás a mechanika, pneumatika, szoftver és a hardver között.
Az új »venturion 600« »pilot 4.0«-val és további remek funkciókkal „a háttérben”.

ZOLLER

.

Az új »venturion 600« – a modularitás és az ágazatok sokféleségének szemléletes példája

A sikeres, moduláris prémium sorozat, a »venturion 600« új generációja a lehetséges felhasználások és alkalmazások sokaságát kínálja. Akár a bérgyártás alapvető eszközeként, akár  »redomatic«-ként az automatizált méréshez, beállításhoz és zsugorításhoz asorozatgyártásban és az autóiparban, akár »reamCheck«-kénta hosszú dörzsárak és finomfúró szerszámok beállításához. Méréséhez, vagy »smartCheck«-ként a további szerszámparaméterek, geometriai adatok és élminőség átfogó – mind radiális, mind axiális – ellenőrzésére. Ideális szerszámok bejövő ellenőrzéséhez, az orvosi technológiában történő felhasználáshoz, amely minden szerszámgyártó, csiszoló és élező cég számára „kötelező”.

 

Legyen szó a gépgyártásról, szerszám- és formagyártásról, bérgyártásról, orvostechnikáról és sok más iparágról, az új „venturion”-nal optimalizálhatók a beállítási idők, csökkennek a szerszámköltségek és növekszik a folyamatok megbízhatósága.

Mindent egy kézből

Mindent egy kézből – ez a régóta fennálló ZOLLER-fi lozófi a már régóta beigazolódott mint a siker modellje. A teljes fejlesztés a ZOLLER-nél házon belül zajlik, és ez az alapja a mechanika, a pneumatika, az elektronika, a szoftver és a hardver közötti tökéletes összjátéknak. Ennek szemléletes példája az új »pilot 4.0« mérőeszköz-szoftver.

 

»pilot 4.0« mérőeszköz-szoftver új kivitelben és sok nagyszerű jellemzővel – színkódolási rendszer – a kedvencek és csoportosítások testre szabhatók

 

»pilot 4.0« – az új mérőeszköz-szoftver és képfeldolgozás

Az új »pilot 4.0« szoftverrel és képfeldolgozással a mérési folyamatokat a kezelő intuitív módon elindítja, és azonnal tökéletes eredményeket ér el. A szoftver szintjétől függően a szerszámadatok zid-kód, RFID-chip vagy hálózat segítségével továbbíthatók a gépvezérlő rendszerbe.

 

»smartCheck« – az eszközök átfogó irányítása sugár és tengelyirányban egy forgatható felületi kamerával

Automatikus adatátvitel – hibamentes és megbízható

Amint rendelkezésre állnak a tényleges mért szerszámadatok, ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer az adatok „vezérlésnek megfelelő” továbbítására. Ha a »pilot 4.0« be van építve a hálózatba, akkor minden lényeges adat szükség esetén egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan átvihető a CNC-vezérlésbe.

A »pilot 4.0« a folyamat maximális megbízhatóságát is biztosítja a „háttérben”. Az automatikus gyártási adatgyűjtéshez használt „fingerprint” szoftver folyamatosan és meghatározott időközönként ellenőrzi, hogy valamennyi rendszerelem működik-e. Ily módon a hibákat felismerik, mielőtt azok bekövetkeznének, így a beállító- és mérőműszer „gördülékenyen” működik és mér. A statisztikák arról is információt nyújtanak, hogy mely alkalmazott és milyen gyakran végzett méréseket az eszközön. Ezekkel az adatokkal optimalizálhatók a folyamatok, a tervezés és a gép kihasználtsága.

A »pilot 4.0« segítségével a felhasználó profi tál a rendszer rugalmasságából,amely egyedileg alkalmazható a folyamatokhoz. Hálózatban történő gyártás, digitális eszközkezelés, adatcsere harmadik fél rendszereivel – ez a munka világában a jövő! „Mivel a jövőt ügyfeleinkkel együtt hosszú távú projektként kezeljük, vállalatunk innovatív ereje mellett a termékek közelsége, meg-bízhatósága és hosszú élettartama hozzáállás – és ígéret” – mondja Ing. Wolfgang Huemer, a Zoller Austria ügyvezető igazgatója.

 

Az új »redomatic 600« – csúcskategóriás megoldás az előírt méret mérésére és pontos zsugorítására a sorozatgyártásban és az autóiparban

 

ZOLLER »A siker mérhető«

A ZOLLER ma mindent kínál a hatékony és megbízható szerszámkezeléshez a megmunkálási folyamat során. A ZOLLER megoldásaival az eszközöket fizikailag és digitálisan rögzítik, mérik, kezelik,tárolják és ellenőrzik a szerszám teljes életciklusa alatt. A kirendeltségek és képviseletek nemzetközi hálózata a legmagasabb szintű szolgáltatást garantálja a személyes ügyfélszolgálat révén. Tökéletes kölcsönhatás a mechanika, a pneumatika, a szoftver és a hardver között. Az új »venturion 600« »pilot 4.0«-val – és remek funkciókkal is „a háttérben”

www.zoller-a.at