Újdonság a Meusburgernél – központosító satu a nyers darabok előprégelés nélküli befogásához Karbantartás-barát csúszkaegység a legkisebb méretekben

Újdonság a Meusburgernél – központosító satu a nyers darabok előprégelés nélküli befogásához

A normália specialista a HWS 400 és HWS 402 központosító satuval bővítette műhelyfelszerelés kínálatát. A satuk egyszerű és folyamatbiztos befogásnak köszönhetően kétoldali megmunkáláshoz alkalmasak. A körmös pofáknak köszönhetően nem szükséges a munkadarabok előprégelése. A vállas- és körmös pofák 3-5 mm-es befogási magasságából eredően csökken a hulladék, ezáltal az anyagigény is. A kiváló központosító- és ismétléspontossága kitűnő folyamatbiztonságot garantál a darabok megmunkálásánál. A Meusburger központosító satu masszív kivitelezése szilárd anyagával kombinálva rezgésszegény befogást garantál. Ebből adódóan csökken a megmunkálószerszámok vágóéleinek kopása is.

A pofák illesztőrugó segitségével cserélhetőek, ami nagyobb rugalmasságot és egzakt pozicionálást biztosít. A Meusburger teljes kínálata raktárról azonnal szállítható.

Meusburger_jav

Újdonság a Meusburgernél – központosító satu a nyers darabok előprégelés nélküli befogásához

 

Újdonság a Meusburgernél – karbantartás-barát csúszkaegység a legkisebb méretekben

Új a Meusburger kínálatában az E 3300 csúszkaegység a legkisebb méretekben. A DLC-bevonatolt vezetés csökkenti a kopást és ezáltal a csúszkaegység karbantartás igényét is. A szűk tűrések kitűnő precizitást garantálnak. Az excentrikus vezetés és a tükrös beépítési lehetőség csökkentik a helyigényt a szerszámban. A két különböző csúszkaút lehetővé teszi 3 vagy 6,1 mm-es alámetszett darabok kidobását. Szükség esetén a csúszka előfeszítése egy alátét segítségével könnyen igazítható. A Meusburger E 3300 csúszkaegysége kiválóan alkalmas különösen igényes szerszámok részére és raktárról azonnal szállítható.

ME_01

Újdonság a Meusburgernél – karbantartás-barát csúszkaegység a legkisebb méretekben

 

www.meusburger.com