Új vezetői struktúra a FAULHABER schönaichi központjában

2022 januárjától – a Dr. Fritz Faulhaber GmbH & Co. KG fennállásának 75. évfordulóján – a hajtásrendszerekre szakosodott vállalat új vezetői struktúrával működik majd tovább. A korábbi ügyvezető igazgatók, Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter nyugdíjba vonulnak, és átadják a stafétát Karl Faulhaber ötfős vezetői csapatának.

 


A vállalat vezetősége 2022-től: Karl Faulhaber (középen), Dr. Udo Haberland, Lutz Braun, Markus Dietz, Hubert Renner (hátsó sor, balról) © FAULHABER

 

„Közös vezetésük alatt legalább olyan fontos szerepet játszott a FAULHABER sikerében az új évezred elején a telephelyeken átívelő, egységesített és szinkronizált gyártás jövőképe, mint a nemzetközi leányvállalatok integrálása a FAULHABER Group vállalatcsoportba. Ügyvezető igazgatói szerepükben emellett számos díjat vettek át a FAULHABER nevében. Ilyen például a »Az év gyára – 2018« díj a

»Kiemelkedő kisszériás gyártás« kategóriában. Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter egy rendkívül jó piaci pozícióban lévő vállalatot ad át, amely felkészült a jövő kihívásaira. Szeretnénk köszönetet mondani nekik az odaadásukért és elhivatottságukért. Reméljük, hogy kiélvezik majd a jól megérdemelt nyugdíjas évek minden pillanatát” – búcsúzott Karl Faulhaber.

 

Új, bővített vezetőség

A változás keretében bővítették a vezetői csapatot. Karl Faulhaber (értékesítés, marketing) mellett immár Hubert Renner (ellátásilánc-kezelés), Markus Dietz (pénzügy, ellenőrzés), Lutz Braun (emberi erőforrások, jogi ügyek) és Dr. Udo Haberland (innováció) felel a családi vállalkozás irányításáért.

A folytatólagosság fontos tényező a családi kézben lévő vállalatcsoportok sikerében. Karl Faulhaber az új vezetői csapat – amelynek egyes tagjai több évtizedes múltra tekintenek vissza különböző vezetői pozíciókban a FAULHABER vállalatnál – tagjaként az alapítócsalád harmadik nemzedékét képviseli a vállalat élén. Az ügyfeleivel, partnereivel és munkavállalóival együtt a FAULHABER továbbra is az egészséges növekedésre és a nyereségességre helyezi a hangsúlyt.

„A jövő év elején 17 (Dr. T. Bertolini) és 22 év (G. Frech-Walter) után átadjuk az irányítást az új vezetőségnek. Szeretnénk köszönetet mondani a partnereinknek és az ügyfeleinknek a hűségükért és a kitűnő együttműködésükért. Ez az új vezetőség tagjait is ösztönzi, akiknek sikerekben gazdag éveket kívánunk – zárta gondolatait a két leköszönő ügyvezető igazgató, Dr. Thomas Bertolini és Gert Frech-Walter.

www.faulhaber.com/en/news-events/news/new-management-structure-at-faulhaber/

 

Vállalati információ: hajtástechnológiai szakértők Schönaich-ból

A FAULHABER nagy pontosságú, akár 250 watt kimeneti teljesítményű miniatürizált és miniatűr hajtásrendszerek, szervóalkatrészek és hajtáselektronikai termékek fejlesztésére, gyártására és telepítésére specializálódott. Ez magában foglalja az ügyfélspecifikus csomagmegoldásokat, valamint szabványosított termékek széles körét, például kefe nélküli motorokat, DC-mikromotorokat, útmérőket és mozgásvezérlőket.

A FAULHABER védjegy világszerte a magas minőség és megbízhatóság szimbólumaként ismert olyan összetett és igényes alkalmazási területeken, mint többek között az orvosi technológia, az üzemi automatizálás, a precíziós optika, a telekommunikáció, a légi- és űripar, valamint a robotika. A nagy teljesítményű, 224 mNm folyamatos nyomatékú DC-motortól a karcsú, 1,9 mm külső átmérőjű mikromeghajtókig a FAULHABER standard sorozat több mint 25 millió különböző módon kombinálható az adott alkalmazáshoz megfelelő optimális hajtásrendszer létrehozásához. A műszaki konstrukciós készlet ugyanakkor olyan módosításokat is lehetővé tesz, amelyekkel speciális verziók konfigurálhatók az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére.

 

www.faulhaber.com