Tisztítsa meg az alkatrésztisztítás jelenlegi és jövőbeli kihívásait hatékonyan és fenntarthatóan

 

Ecoclean a parts2cleannél – ugyanolyan változatos, mint a feladatok

 

A gyártás alapvető lépéseként az alkatrészek tisztítása jelentősen hozzájárul a termék minőségéhez és a hozzáadott értékhez.
Az ezzel járó feladatok lényegesen szerte ágazóbbá és nagyobb kihívást jelentenek az elmúlt években. A parts2clean (Stuttgart 10-es csarnok, C38-as stand) az Ecoclean a különféle ipari szektorok nagyon különböző tisztítási alkalmazási területeihez és követelményeihez optimálisan adaptált termékcsaládot kínál. A szeptember 26. és 28. közötti stuttgarti szakkiállítást olyan előremutató szolgáltatási megoldások teszik teljessé, mint az új virtuális bemutatóterem, valamint az energiahatékonyság és a fenntarthatóság javításának lehetőségei.

 

Ecoclean UCMSmartLine


Az UCMSmartLine, amely itt egy tiszta helyiséghez kapcsolódik, a nagy tisztaságú tisztítási alkalmazások megoldásait képviseli, amely szabványos modulokból áll a különböző folyamatlépésekhez és rugalmas szállítórendszerből az Ecoclean kiállítási standon.

 

A tisztítási alkalmazások és a tisztasági követelmények még soha nem voltak olyan változatosak, mint manapság. Egyrészt az olyan csúcstechnológiás iparágakban, mint a félvezetőipar, az orvostudomány, az érzékelő- és elemzéstechnika, valamint a precíziós optika, a szubmikrométeres tartományban a finom szemcsés szennyeződések, illetve egyesesetekben a maradék nanorétegek eltávolításáról van szó. filmrétegszennyeződés eltávolítás fenntartható módon. Másrészt az általános iparban, amely nagyszámú ágazatot foglal magában, gyakran először nagy mennyiségű forgácsot és hűtő-kenő anyagokat kell letisztítani.

E szélsőségek között számtalan tisztítási feladat található termék- és iparág-specifikus tisztasági előírásokkal. Ezekhez a nagyon eltérő alkalmazásokhoz és követelményekhez az Ecoclean és az UCM optimálisan adaptált termék- és szolgáltatásválasztékot mutat be a parts2clean kiállításon  (Stuttgart  10-es  csarnok,  C38-as  stand). Úgy  tervezték, hogy ne csak stabilan,  hanem  hatékonyan  és  erőforrás-takarékosan  is megfeleljen  a vonatkozó tisztasági előírásoknak.

 

Ecoclean EcoCWave


Az általános ipar különböző tisztítási alkalmazásaihoz az üzem gyártója tájékoztatást ad a kamrarendszerekről standard kivitelben, valamint speciális vizes és oldószeres tisztítási rendszerként, valamint sorozatos merülőrendszerként.

 

Fenntartható és hatékony tisztítási megoldások minden feladathoz

A stand egy tematikus területe a nagy tisztaságú tisztításnak van szentelve, és beépül a vásár „High Purity Lane”-jába. Az UCMSmartLine élőben itt lesz látható. Példa a tisztítási, öblítési, szárítási, be- és kirakodási folyamatlépésekhez szabványosított modulokból, valamint rugalmas szállítórendszerből álló megoldásokra, amelyekkel a legmagasabb tisztasági követelmények is teljesíthetők. Ehhez hozzájárulnak a speciális folyamattechnológiák is, mint például a PPC (Pulsated Pressure Cleaning). Az üzemgyártó 2022 végén felavatott High Purity Test Center vizsgálati lehetőségeiről szóló információk, valamint alkalmazási példák teszik teljessé a kínálatot ezen a területen.

Legyen szó öntött alkatrészekről, megmunkált munkadarabokról, préselt, hajlított, préselt és mélyhúzott alkatrészekről, hidraulikus és pneumatikus elemekről vagy adalékanyaggal gyártott alkatrészekről – az általános iparban a különböző anyagokból készült alkatrészek sokfélesége szinte határtalan. Az ezt követő folyamatok, mint például az összeillesztés, bevonat és összeszerelés, szükség szerint tisztaságot, valamint a termék megbízható működését igénylik. Ezekhez a feladatokhoz, amelyek az elő-, közbenső és végtisztítástól az ultrafinom tisztításig terjednek, az üzemgyártó tájékoztatást ad a kamrarendszerekről standard kivitelben és speciális vizes és oldószeres tisztítási rendszerként, valamint sorozatos merülőrendszerként. Az EcoCwave-on bemutatják a különféle berendezéseket és folyamatlehetőségeket, amelyek élőben is megtekinthetők a standon.

 

Ecoclean virtuális bemutatóterem


Az új virtuális bemutatóterem a háromdimenziót a virtualitással ötvözi, és lehetővé teszi, hogy a kiállított rendszerek a legapróbb részletekig megtekinthetők legyenek.

 

Szerviz minden eshetőségre

Az Ecoclean betekintést nyújt új virtuális bemutatótermébe is, amely a 3D a virtualitással ötvözi. Egy bemutatóteremen kívül is szinte minden helyszín látogatható. A kiállított tisztítóberendezések és -rendszerek a legapróbb részletekig háromdimenziósan  megtekinthetők  VR  szemüveggel.  Ráadásul  a  virtuális  világ a valósághoz köthető. Ez többek között lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy a világ bármely pontjáról élőben követhessék a tisztítási teszteket, és egyúttal további információkat is kapjanak. Ez az innovatív kommunikációs platform azt a benyomást kelti, mintha ott lenne.

Emellett a standon a jövőorientált szolgáltatási koncepciókról, automatizálási és digitalizálási megoldásokról, valamint képzésekről, valamint a takarítási folyamatok energia- és erőforrás-megtakarítási lehetőségeiről nyújtanak tájékoztatást.

 

Ecoclean: parts2clean, Stuttgart 10 Csarnok,  C38 Stand

 

Az SBS Ecoclean Group jövőorientált berendezéseket, rendszereket és szolgáltatásokat fejleszt, gyárt és értékesít ipari alkatrészek tisztításához és felületkezeléséhez. Ezek a világelső megoldások világszerte segítenek a vállalatoknak hatékonyan és fenntarthatóan, magas minőségben termelni. A vásárlók az autó- és beszállítóiparból, valamint a széles körben szerteágazó ipari piacról érkeznek – az orvosi, mikro- és precíziós mérnöki szaktól a gépgyártáson és az optikai iparon át az energiatechnológiáig és a repülési iparig. Az Ecoclean sikere az innováción, az élvonalbeli technológián, a fenntarthatóságon, az ügyfelek közelségén, a sokszínűségen és a tiszteleten alapszik. A cégcsoport tizenkét telephellyel rendelkezik világszerte, kilenc országban, és több mint 900 embert foglalkoztat.

 

www.ecoclean-group.net