Szerelhető áramcsatlakozók a Murrelektroniktól

 

 

 

Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba

 

A modern automatizálás-technika és a hozzá tartozó berendezések sok áramot igényelnek. Ezenkívül az egyre bonyolultabb telepítési koncepciókkal nő a készülékek száma is és egyre több olyan komponenst alkalmaznak, mint az E-/A-modulok, szenzorok vagy vezérlőmodulok. Az Ipar 4.0 és az IIoT emellett növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológia iránt. Még a mechanika területe is a pneumatikustól az elektromos hajtás irányába fejlődik, így nő a nagyteljesítményű alkalmazások iránti igény.

A Murrelektronik szerelhető áramcsatlakozóival játszi könnyedséggel eljuttathatja a szükséges teljesítményt a terepre. A Murrelektronik különféle alkalmazásokhoz kínál kábeleket, nagy választékban, kis szériában, és csatlakozóvezetékkel együtt, amit az adott alkalmazáshoz méretre pontosan konfekcionálunk.


M12-Power csatlakozó

Biztonságosan összeszerelhető – 63 V/16 A illetve 630 V/12 A

Az új M12 Power a Murrelektronik kompakt és nagyteljesítményű szerelhető M12 csatlakozója. Alkalmas lineáris hajtások, léptető motorok biztonságos és összedugható csatlakoztatásához és terepibusz modulok tápvezetékeihez. Az alkalmazásokban ez a 7/8”-os csatlakozók megfelelő alternatívája, ha kis helyen nagy teljesítménysűrűségre van szükség.

A szerelhető csatlakozók kimagaslóan ellenálló és halogénmentes fröccsöntött PUR köpennyel készülnek. Így alkalmasak a legdurvább ipari alkalmazásokban való használatra is. Az integrált rezgésvédelem az ütéseknek és vibrációnak kitett környezetben is biztonságos csatlakoztatást tesz lehetővé.

 

MQ15 csatlakozó

Szerelés gyorscsatlakozó technikával

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte. Elég egy negyed fordulat, kész. Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítást érhet el. Az MQ15 alkalmas aszinkron és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra.


7/8″ (mini) csatlakozó

Erőteljes kompakt csatlakozó

A 7/8”-os vezetékek tökéletes megoldást jelentenek a vezérlő áramkörökhöz. Ezek a c(UL)us-listán regisztrált kábelek megfelelnek az észak-amerikai ipari szabványnak és évtizedek óta használják őket az egész világon komponensek és készülékek áramellátásához. A robusztus vezetékek alkalmasak érzékelők, működtető egységek, mérőeszközök és sok más komponens csatlakoztatásához.

 

M23 csatlakozók

Szervomotorok egyszerű és szigetelt csatlakoztatása

A vezetékek összekapcsolják a szervószabályozókat a hajtásokkal. A motor felőli oldalon fröccsöntött köpenyes szerelhető M23 csatlakozók közül választhat a legkülönbözőbb érintekző-kialakításokkal. A szerelhető teljesítmény-csatlakozóknál a Siemens Sinamics programban megadottak szerint különböző kábelvég-kialakítások közül lehet választani.

 

Tudta?

A Murrelektronik minden csatlakozója 100 százalékban bevizsgált és első osztályú minőségű. A csatlakoztatási technológia területén felépített széles körű know-how-nk az M8 és M12 csatlakozók termelésében szerzett hosszú évek tapasztalatain alapul.

 

 

Töltse le most a fehér könyvet