SMED robotokkal együttműködve

 

 

 

 

 

ROBOTMEGFOGÓ

Robosztus, kompakt, hosszú élettartamú, hidraulikus/pneumatikus:

• nagy lökettartomány
• nagy záróerő
• ISO-kúpos gyors fogócsere
• több fogó egyidejű működtetése
• széles mérettartomány
• nehézüzemi kivitel (Mo.-i referenciák)
• magas környezeti hőmérséklet (melegüzemek)
• belső levegő túlnyomás/hűtés/kenés
• egyedi kialakítások: fordulatszám-sokszorozó, osztómű tengelyirányú kompenzációval megmunkáláshoz
• nagy igénybevételű munkafolyamathoz

 

 

MÁGNESES MEGFOGÁS, MUNKADARABRÖGZÍTÉS ÉS NULL-PONTI RENDSZER

Robotkarokra vagy palettaként alkalmazva a mágnesek hatékonyságnövelésre egyre szélesebb körben hasznosíthatók. Szabadalmaztatott tömörtömb (egybefüggő acél felületű), önmagát mágnesesen rögzítő (GRIP) MillTec mágnesasztal család, nagy erejű, biztonságos, mely megfelelően alkalmazható számos megmunkálásnál: gyorsmarás, teljesítménymarás, sík-, kontúrmarás, furatolás, kibontás. A mellékidők csökkentése – egyetlen kiállítás – és a rezgésmentes munkadarabrögzítés a megmunkálási főidőt csökkentheti. A hagyományos korlátokat meghaladva a munkadarab 5 oldala mindig szabadon marad, 5 tengelyes gépen egyetlen kiállítással a munkadarab készremunkálható. A munkadarabok csoportokban cserélve a kiállítás- és csereidő jelentősen csökkenthető. A MillTec Zero null-ponti mágneses rendszer precíziós furathálós kialakítással, paletták és munkadarab rögzítő készülékek gyors és nagy pontosságú tájolására, pozicionálására is alkalmas. A rögzítés a tájolástól függetlenül és azt nem befolyásolva, nagy felületen és nagy mágneses erővel történik, kopásmentesen.

 

 

NULL-PONTI TECHNOLÓGIÁVAL MÁGNESES RÖGZÍTŐ RENDSZER MILLTEC ZERO – TECNOMAGNETE

Moduláris mágneses rendszer precíziós furathálóval elő-munkált darabok, paletták és munkadarab rögzítőkészülékek gyors és nagy pontosságú tájolására, pozicionálására alkalmas. A TECNOMAGNETE mágneses technológiájának és a null-ponti rendszerek szintéziséből jött létre. Praktikusan és rugalmasan használható, nagy rögzítő felülettel rendelkezik, melyet a legkülönbözőbb alakú és méretű munkadarabhoz lehet adaptálni pontos együttfutást biztosítva munkadarab, mágneses-modul (mágnesasztal) és gépasztal között.

 

 

EGYEDÜLI, KIZÁRÓLAGOS, ÉS SZABADALMAZTATOTT

A MillTec elektro-permanens mágneskör önmagától biztonságos, mágneses ereje (16 Kg/cm2-ig) érzéketlen bármilyen áramkimaradásra lehetővé téve így palettaként teljesen független használatát. A szabadalmaztatott – monolit – tömör tömb technológia a beépített pólusokkal a MillTec modulokat merevvé, stabillá, hosszú élettartamúvá, tartóssá teszi; Kis önsúlyuk a gép terhelhetőségét növelik csökkentve az inerciát és a tehetetlenséget, a fogyasztást és a kopásokat. A mágnes- modul felületén nincs betét vagy műgyanta: teljes egészében acélból készület. Ez a tény megbízhatóságot garantál, állandó jellemzők és teljes karbantartás mentesség mellett. A MillTec mágnes-asztalok a gépasztalra a kialakított rögzítő furatain keresztül vannak felfogatva, rögzítve és precízen tájolva a köszörült vállakon oldal ütközőkkel vagy precíziós tájoló csapok által.

 


 

GYORS ÉS PONTOS

A precíziós furatháló a modul semleges területein van kialakítva, perselyezéssel. Az adapterek úgy vannak megtervezve, hogy fogadják a precíziós, kúpos tájoló csapokat a rögzítendő munkadarabon/ palettán. A rögzítés egyenletessége a referencia felületen kiküszöböl minden feszültséget, nyomást és munkadarab deformációt és rezgésektől teljesen mentes megmunkálást biztosít.

 


 

MILLTEC ZERO

Növeli a termelékenységet, javítja a hatékonyságot, költséget csökkent, gyors beruházás-megtérülést tesz lehetővé és hozzájárul az ipar 4.0 által támasztott korszerű igények kielégítéséhez.

 

 

ENERGIALÁNC

Mozgó kábelek, tömlők megvezetése és védelme. Műanyag és acél kivitelben, részlegesen vagy teljesen zárt kialakítással. Menetelő-robot teljes energiaellátása zárt fém energialánccal (Mo.-i referenciák).

 

 

 

https://www.bestofkft.hu/