Null-ponti technológiával mágneses rögzítő rendszer MillTecZero – Tecnomagnete

 

 

 

 

 

 

 

Moduláris mágneses rendszer precíziós furathálóval elő-munkált darabok, paletták és munkadarab rögzítőkészülékek gyors és nagy pontosságú tájolására, pozicionálására alkalmas. A TECNOMAGNETE mágneses technológiájának és a null-ponti rendszerek szintéziséből jött létre. Praktikusan és rugalmasan használható, nagy rögzítő felülettel rendelkezik, melyet a legkülönbözőbb alakú és méretű munkadarabhoz lehet adaptálni pontos együttfutást biztosítva munkadarab, mágneses-modul (mágnesasztal) és gépasztal között.

 

– Elektro-permanens mágneskör monolit tömör tömb felépítéssel teljesen egybefüggő fém felület

– Két irányba igazodó hengeres mozgó pólushosszabbító a munkadarab automatikus hézagolására

– Egyenletes eloszló rögzítő erő a munkadarab teljes referencia felületén

– Nagy pontosságú furatháló a mágnesesen semleges területeken edzett perselyezéssel, védődugóval

– 0,005mm pontosságú kúpos csapos null-ponti adapterek

– Adapterek és munkadarab távtarók a pólushosszabbítókkal azonos magassággal

– A munkadarab alakjához rugalmasan igazítható nagy méretű rögzítő felület

 

A MillTec mágnes-asztalok a gépasztalra a kialakított rögzítő furatain keresztül vannak felfogatva, rögzítve és precízen tájolva a köszörült vállakon oldal ütközőkkel vagy precíziós tájoló csapok által.

 

EGYEDÜLÁLLÓ, KIZÁRÓLAGOS, SZABADALMAZTATOTT TERMÉK

MillTec elektro permanens mágneskör önmagától biztonságos, mágneses ereje (16 Kg/cm2-ig) érzéketlen bármilyen áramkimaradásra lehetővé téve így palettaként teljesen független használatát. A szabadalmaztatott – monolit – tömör tömb technológia a beépített pólusokkal a MillTec modulokat merevvé, stabillá, hosszú élettartamúvá, tartóssá teszi; Kis önsúlyuk a gép terhelhetőségét növelik csökkentve az inerciát és a tehetetlenséget, a fogyasztást és a kopásokat. A mágnes-modul felületén nincs betét vagy műgyanta: teljes egészében acélból készület. Ez a tény megbízhatóságot garantál, állandó jellemzők és teljes karbantartás mentesség mellett.

 

 

GYORS ÉS PONTOS

A precíziós furatháló a modul semleges területein van kialakítva, perselyezéssel. Az adapterek úgy vannak megtervezve, hogy fogadják a precíziós, kúpos tájoló csapokat a rögzítendő munkadarabon/palettán. A rögzítés egyenletessége a referencia felületen kiküszöböl minden feszültséget, nyomást és munkadarab deformációt és rezgésektől teljesen mentes megmunkálást biztosít.

 

 

MILLTEC ZERO

Növeli termelékenységet, javítja a hatékonyságot, költséget csökkent, gyors beruházás-megtérülést tesz lehetővé és hozzájárul az ipar 4.0 által támasztott korszerű igények kielégítéséhez.

 

 

CSÚCS TELJESÍTMÉNY

  • Pontos tájolás és könnyű ismételhetőség
  • Nincs villamosenergia fogyasztás a megmunkálás alatt
  • Egyenletesen eloszló rögzítőerő
  • Minimálisra csökkentett rezgések
  • 1 kiállítás 5 oldali megmunkálás
  • A gép teljes kihasználása
  • Gyors munkadarab kiállítás

 

 

https://www.bestofkft.hu/