DENIOS – veszélyes anyagok tárolására és kezelése

 

 

 

 

 

(Szinte) minden egy helyen

 

DENIOS a veszélyes anyagok tárolására és kezelésére szolgáló, a gyakorlatban tesztelt és az előírásoknak megfelelő termékek szakértője, különösen tűz- és robbanásveszélyes korrozív folyadékok és vegyszerek esetében.

 

A REI 90 tanúsítvánnyal rendelkező tűzvédelmi konténerek esetében – bajárható vagy polcos kivitelben – a DENIOS piacvezető Európában. A tűzvédelmi konténerek sokfélesége mellett a DENIOS katalógusa több mint 10.000 cikket tartalmaz. A több mint 800 oldalas katalógusban megtalálhatók az acélból, rozsdamentes acélból és műanyagból készült kármentők, amelyek a felhasználói igényeket teljes mértékben befedik.

 

 

Mindennapi használatra

Az ergonómia és a biztonság elengedhetetlen a veszélyes anyagok kezeléséhez. Erre összpontosítva a DENIOS kifejlesztette a SECU vonalak hordóemelőjét és hordókocsiját, amelyek robbanásbiztos kivitelben is kaphatók. Az impregnáló és szállító tartályok széles választéka, valamint a nedvesítő-, permetező- és finom adagolású kannák nagyobb biztonságot nyújtanak – gyúlékony, vízekre veszélyes vagy agresszív anyag áttöltése, adagolása és szállítása során. Ha szivárgás történik – a DENSORB szorbens kendők gyorsan, biztonságosan és megbízhatóan felszívják az olajokat vagy a vegyi anyagokat. Az egyéni védőfelszerelés viselete természetesen minden tevékenységnél javasolt. A zaj,- szem- és légzésvédő maszkoktól a vészzuhanyokig és a zuhanás elleni védelemig – mindent megtalál egy helyen a DENIOS-nál.

 

Biztonságos tárolás

Közvetlenül a munkahelyen történő használat során, az EN 14470 minősítéssel rendelkező, tűzálló veszélyesanyag-tároló szekrények bizonyítottan biztonságos és praktikus megoldást nyújtanak tűz- és robbanásveszélyes folyadékok tárolására. Ezen túlmenően gyúlékony, illetve oxidáló gázok, vagy nyomás alatt lévő gázok számára is biztonságos tárolási lehetőséget nyújt. A savak és lúgok tárolására mi a vegyszerálló kivitelezésű veszélyesanyag-tároló szekrényeket ajánljuk.

 

Biztonságos gyártási folyamatok

A szennyező anyagokat és gőzöket, amelyek az áttöltés, polírozás és csiszolás során keletkeznek, a DENIOS elszívó munkaállomásaival lehet a legkönnyebben elszívni. A dolgozók védelme mellett megfelelő termékvédelmet is biztosít, ami elengedhetetlen az olyan érzékeny területeken, mint a gyógyszeripar (cleanroom). De a DENIOS a termelési folyamatot is támogathatja. Fűtőköpenyek vagy hordófűtők, illetve nagy melegítő kamrák segítségével az adalékanyagok gyorsan és hatékonyak feldolgozhatók, felmelegítőhetők.

 

További információkat megtalál a DENIOS termékválasztékáról, szakértelméről és innovációs megoldásairól, illetve gyakorlati alkalmazásairól:

 

 

www.denios.at

www.denios.hu