Komplett lézeres bérvágás szolgáltatás egy géppel

 

 

 

 

 

HSG G3015E-T60 fiber lézervágó síklemez és cső vágáshoz

A HSG G3015E lézervágó berendezés széleskörű lehetőséget ad a lézeres bérvágással foglalkozó vállalkozás kezébe. Egy géppel lehetséges síklemez, zártszelvény és cső vágás, valamint lézerforrás teljesítménytől függően tág alapanyag fajta és anyagvastagság határokkal. A gép alapját az a G3015A típus alkotja, amely legkiforrottabb és legnépszerűbb a gyár kínálatában. Ehhez integráltak egy T60 típusú forgatóegységet ami cső és zártszelvény anyagok forgatását végzi maximum 6500 mm hosszúságig. 2017-től a forgatóegység tokmány rendszere továbbfejlesztésre került.

Az új rendszer már:

  • zártszelvény esetén 100×100 mm helyett maximum 150×150 mm, míg
  • cső esetén 150 mm helyett maximum 219 mm befogatására alkalmas.

A G3015E-T60 olyan KKV-k részére alkalmas, akik 2D bérvágással számtalan fajtájú alapanyagot szeretnének megmunkálni a lehető legkisebb beruházással. Síklemez, cső és zártszelvény szögletes vagy más egyedi profillal, illetve alapanyagban acélok, alumínium vagy réz vágható. A beruházás költségét tekintve, a G3015E-T60 50 M Ft-tól érhető el. A hazai forgalmazó által minden esetben „full service” jár az eladáshoz: Igényfelmérés, ajánlattétel, logisztikai feladatok és telepítés, valamint teljeskörű hardware/szoftver oktatás. A vásárlás utáni szerviz és support is a magyar forgalmazó által történik.

 

A lézerforrás:

Ahogy az összes ipari HSG fémvágó lézerre jellemző, ez a típus is fiber lézerforrást tartalmaz, amely gazdaságosabb és precízebb vágást eredményez a CO2 lézervágókhoz viszonyítva. A lézerforrást a HSG hivatalos stratégiai partnere és a világ egyik vezető fiber lézerforrást gyártó vállalata az IPG szállítja. A hibrid gép esetén 4 kW-ig választható ki a gép rendelésekor az ügyfél számára legoptimálisabb teljesítmény/ár arányú lézerforrás. Szerkezeti acél esetén már 1 kW alkalmas produktívan 6 mm, vagy maximálisan 12 mm vágására. A fiber technológia kompakt, szinte karbantartás mentes és az IPG lézerforrások élettartama több mint 100.000 óra.

 

Felépítmény, biztonság:

A gép alapfelszereltségben részben burkolt kialakítású, de megfelel a MSZ EN 60825-1 lézergyártmányokra vonatkozó követelményeknek. Szükség esetén, felár ellenében viszont választható komplett burkolat.

 

Műszaki tartalom

A HSG fiber lézergépek magas színvonalú műszaki tartalmát csúcsminőségű alkatrészek biztosítják. A kínai gyárban tulajdonképpen csak a vágóasztal és a váz kerül gyártásra, minden fontosabb fődarab és alkatrész ismert nagy márkáktól érkeznek:

  • CNC meghajtás: Direkt hajtás szervo motorokkal. A fogasléces direkthajtás német Wittenstein Alpha, a motorok japán Panasonic vagy Sanyo Denki.
  • Lézerforrás: A fiber lézervágók „lelke” és a gép költségének legnagyobb részét kitevő alkatrésze a fiber lézerforrás. A HSG gépeknél ez a német IPG, mely garancia a minőségre és élettartamra.
  • Lézerfej: 2 kW alatt HSG gyártmány, 2 kW és felette Precitec Procutter (német gyártmány). A kapacitív távolságkövető alapvető tulajdonság, az auto-fókusz pedig 2 kW felett alapfelszereltség, alatta feláras opció.
  • Egyéb alkatrészek: Gázköri pneumatikus alkatrészek Bosch Rexroth és SMC, az elektronika pedig Schneider és Omron.
  • Vágóasztal: 600 C°-on hőkezelt, 4 lépésben feszültség mentesített precíz asztal 20 évre garantálva a pontosságot. A G3015E-T60 asztalváltóval rendelkezik. A 2db 3000 x1500 mm-es asztal váltás ideje csupán 15 mp.

 

Szoftver

A gép ára CypCut szoftvert alapból tartalmaz. Ipari, professzionális vágószoftver számtalan okos funkcióval de könnyen átlátható és megtanulható, felhasználóbarát felülettel. A lézeres fémvágásnál jól ismert alap funkciókat tartalmazza a szoftver (mikro perforálás, belépő-kilépő vágás, vágásnyom offszet..stb), ezen felül nesting funkciót is kap a felhasználó. A nesting funkció különböző választható algoritmusok alapján, optimális alapanyag kihasználást eredményez a beimportált rajzok automatikus forgatásával, elrendezésével.

 

Hazai forgalmazás és szerviz: Signdepot Europe Kft. 5100 Jászberény, Alkotás u. 4.  +36 57 506510  info@signdepot.eu

 

 

WWW.HSGLASER.HU

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .