EWAG PROFILE LINE – nagy-pontosságú, flexibilis 5-tengelyes köszörű-központ

 

 

 

 

 

 

 

Az új PROFILE LINE az EWAG-tól egyedülálló megoldást kínál váltólapkák hatékony és sokrétű megmunkálásához. A gép az EWAG és a WALTER Maschinenbau közös terméke mely az EWAG legfejlettebb szerszám- és szoftver szakértelmével készül. Ez a partnerkapcsolat egy kivételesen hatékony köszörű-központot hozott létre a rendkívül összetett lapka-geometriák, és felületek köszörüléséhez.

A PROFILE LINE innovatív technológiája új mértéket állít a lapka-megmunkálás hatékonyságában. Például köszönhetően a 6-állásos kőkészlet-cserélő és a hűtő osztócsöveinek optimális integrálásának a gép mindig az adott munkához leginkább megfelelő köveket használja, ezzel maximalizálva a megmunkálható szinterezett előgyártmányok mennyiségét. Egy másik kiemelkedő tulajdonsága a gépnek, az önálló többműszakos működést is lehetővé tevő, intelligensen integrált, rugalmasan automatizálható 6-tengelyes Fanuc robot. Ügyfélspecifikus paletták helyezhetők el a felhasználóbarát robotcellában. Nagy felbontású CCD-HD képalkotó rendszerrel támogatva tölthetőek a rácsos-paletták mágneses megfogókkal. Tisztító, újra-rögzítő és központosító állomások is beépíthetők és adaptálhatók ebbe az ügyfélspecifikus termék-családba.

Tökéletes lapka-geometriák készítéséhez tökéletes szoftverrel kell rendelkeznie egy gépnek. A PROFILE LINE ennél sokkal többet is kínál. Az EWAG ProGrind szoftverét ötvözi a Walter Helitronic Tool Studio-jával. A két szerszámgép-gyártó szoftvereinek, tapasztalatának, és know-how-jának kombinálásával  a PROFILE LINE egy példa nélkül álló géppé válik a piacon. Drasztikusan kibővül az alkalmazhatóságának köre, és extrém sok típusú lapka válik megmunkálhatóvá a géppel. Fúró- vagy marólapkák esetén akár több egyedi geometria is kialakítható-kombinálható ugyanazon a lapkán, köszönhetően az ultra-precíziós felületeknek amit a PROFILE LINE képes létrehozni. Ez eddig elképzelhetetlen mértékben növeli a pontosságot és a termelékenységet.

Továbbá a FANUC vezérlőegység maximális megbízhatóságot, rendelkezésre állást és könnyű kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára.

 

Az EWAG PROFILE LINE főbb jellemzői:

Váltólapkák megmunkálásához

Intelligensen integrált 6-állásos kőcsrélő

Ügyfélspecifikus paletták befogadására is alkalmas

Vizuális munkadarab-felismerő rendszer

A legújabb ProGrind és Helitronic Tool Studio szoftverekkel

Az EWAG szerszám szakértelmével (Smart chuck ®)

 

www.walter-machines.com

 

www.ewag.com