Az üzleti életben a pontosság egyben takarékoskodás az erőforrásokkal

 

 

 

 

 

A MEWA ipari törlőkendő-szolgáltatása óramű-pontossággal működik

 

A pontosság olyan erény a mindennapokban, amely embertársaink iránti nagyrabecsülésünket fejezi ki. Az üzleti életben a határidők egzakt betartása ennél sokkal többet jelent: lehetővé teszi, hogy takarékoskodjunk a természeti és anyagi erőforrásokkal. A MEWA ipari törlőkendő-szolgáltatása úgy működik, mint egy precíz svájci óramű, és segít az üzemeknek munkájuk pontos elvégzésében.

 

Budapest, 2020. május 27. – A svájci órák a művészi szintre emelt kézművesség és mérnöki tudás remekei. Az apró mechanikus alkatrészek precízen ketyegve az örökkévalóságig működnek, és egyszerűvé teszik tulajdonosuk számára a határidők percre pontos betartását. Ezt a pontosságot a legtöbb emberi kultúrában udvariassági gesztusnak tekintik, amely lényegesen megkönnyíti az emberek közötti kommunikációt.

 

A törlőkendőket közvetlenül a felhasználás helyszínére szállítják

 

A gazdaságban a precizitás sokkal többet fejez ki, mint egyszerű udvariasságot. A percre pontosan érkező szállítások révén a vállalatok takarékoskodhatnak a raktárterülettel, az akkurátusan elvégzett szolgáltatások pedig tervezhetőséget, valamint a munkaerő és a gépek magas szintű kihasználását teszik lehetővé. Még egy egyszerű törlőkendő esetében sem szabad alábecsülnünk a határidők precíz betartásának jelentőségét. Ha egy fontos pillanatban elmarad egy lényeges alkatrész tisztítása, akár az egész üzem leállhat, ami nemkívánatos veszteséget okozhat az egész vállalatnak.

A kellemetlen üzemleállások elkerülésének megelőzésére a MEWA textilből készült ipari törlőkendőit komplett szolgáltatás keretében bocsátja ügyfelei rendelkezésére. A nélkülözhetetlen törlőkendőket pontosan az előre egyeztetett napon, előre egyeztetett időközönként precízen arra a helyre szállítják, ahol szükség van rájuk. A használt kendőket pedig begyűjtik, és mindezt átláthatóan, világosan, határidőket betartva – egy svájci óramű pontosságával.

 

A MEWA törlőkendői sokoldalúan használhatók

 

A rendszer mögött egy német vállalat több mint száz éves tapasztalata rejlik, amely szolgáltatásait immár 14 országban nyújtja, és amely Európában a textíliából készült ipari törlőkendők területén piacvezető.

A frissen mosott kendők menetrendszerű kiszállítását és a piszkos törlőkendők pontos begyűjtését átgondolt és jól megszervezett logisztikai rendszer teszi lehetővé. „Tehergépkocsijaink precíz járatrend szerint közlekednek, így tudják a törlőkendőket határidőre elszállítani rendeltetési helyükre”, mondja Horváth László, a vállalat magyarországi ügyvezetője.

A MEWA ügyfeleinél – teljesen mindegy, hogy kisiparosokról, kisüzemekről vagy ipari nagyvállalatokról beszélünk – egy hiányzó törlőkendő miatt sohasem áll le a termelés. Így járul hozzá a pontosság az üzem hatékony működéséhez.

 

A törlőkendőket oda állítják, ahol használatukra szükség van

 

MEWA Textil-Management

A MEWA 1908-ban történt alapítása óta azt jelenti: birtoklás helyett használjuk, ezzel a „textil-megosztás” élharcosa. Európa-szerte 45 telephelyen nyújt teljes körű szolgáltatást vállalati partnereinek, akiket munka- és védőruházattal, törlőkendőkkel, olajfogó és belépőszőnyegekkel, gépalkatrésztisztító berendezésekkel lát el. Ezenkívül a MEWA márkakatalógusából munkavédelmi cikkeket is lehet rendelni. A vállalat mintegy 5.600 dolgozójával több mint 188.000 ügyfelet, köztük ipari felhasználókat, kereskedelmi vállalatokat, műhelyeket és vendéglátóipari egységeket szolgál ki. A MEWA csoport 2018-ban 704 millió eurós árbevételt ért el. A fenntarthatóság és a felelős magatartás területén végzett tevékenységéért és márkafejlesztéséért a vállalat többször is díjazásban részesült.

 

 

https://www.mewa.hu/