Az új »smile« és »venturion« beállító és mérőgépcsalád

A ZOLLER, a szerszámbeállító-, bemérő- és ellenőrző berendezések világszinten piacvezető gyártója több újítást és új terméket mutatott be az EMO 2017 vásáron. Az eszközök új kialakításúak és kiváló minőségűek. Az optimalizált ergonómia és az átfogó hardver, illetve szoftver funkcionalitás verhetetlen kombinációja garantálja a rendkívül precíz mérési eredményeket minden szerszám esetében, és igazi hozzáadott gazdasági értéket teremt.

A termékcsalád szélesebb körű szerszámbeállítási és mérési megoldásokat kínál a fúró-, maró és forgácsoló szerszámokhoz, mint valaha. A »smile« sorozat új berendezései maximálisan felhasználóbarátok a fejlett egykezes irányítókarnak, a kényelmes orsókezelésnek és a modern elektronikának köszönhetően.

Minden részletében kidolgozott és ergonómiailag kialakított – venturion 450különálló cockpit vezérlőegységgel

A “MINI-MUST-HAVE”, VAGYIS A “SMILECOMPACT

Új: A „mini-must-have”, azaz a »smileCompact« ideális minden tevékenységhez, vagy második berendezésképpen az egyszerű és hatékony szerszámbeállításhoz. Ez a belépő szintű modell a páratlan költséghatékonyságával maximális teljesítményt ér el.

TÖBBFÉLE MÉRÉSI TARTOMÁNY ÉS KÉPFELDOLGOZÁSI TECHNOLÓGIA KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI

350-800 mm maximális hosszúsággal, és 320-620 mm átmérővel rendelkező szerszámokhoz megfelelő mérési tartomány áll rendelkezésre a  »smile« esetében. Három hatékony képfeldolgozó technológia garantálja a megfelelő teljesítménytartományt:  a »pilot 1.0« alapváltozat a szabványos szerszámok egyszerű beállításához és beméréséhez, az érintőképernyős működési technológiával és felhasználó-specifikus menü-vezérléssel ellátott »pilot 2 mT«, valamint a »pilot 3.0«, mely lefedi a szerszámbemérés, az ellenőrzés és az irányítás teljes sávszélességét.

 

A beállító és bemérő gépek új generációja inspirálóan „praktikus kialakítással” – eQ egykezes vezérlőkarral

INSPIRÁLÓAN „PRAKTIKUS MEGJELENÉSŰ” »VENTURION 450« 

A »venturion 450« csúcskategóriás beállító- és mérőberendezés inspirálóan új megjelenéssel, illetve páratlan ergonómiával rendelkezik. A kezelőelemek „praktikus” és funkcionális kivitele, a ZOLLER „klaszikus” »eQ« egykezes vezérlőkarjának futurisztikus újra tervezése, és az ergonómikusan kialakított különálló »cockpit« vezérlőegység igazi hozzáadott gazdasági értéket teremtenek az egyedi kezelési kényelem biztosításával egyidejűleg. Az  »ace« precíziós orsóval, a legkisebb szerszám-geometriához is megfelelő, magas színvonalú kamerával és a megbízható folyamat-adatátvitelt biztosító RFID technológiához hasonló opciókkal rendelkező »venturion« megfelel a legmagasabb igényeknek is, miközben maximális rugalmasságot és a ZOLLER termékektől elvárt magas pontosságot kínálja a profiknak. Átfogó szoftver-funkciók kínálnak megfelelő beállítási, mérési és ellenőrzési megoldást minden egyes alkalmazáshoz.

KÉSZEN ÁLL A HÁLÓZATOS GYÁRTÁSRA

 A ZOLLER hozzáadott gazdasági értéket teremt a ma számára és új lehetőségeket a jövőre nézve: Minden beállító- és bemérő berendezés készen áll a jövő hálózatos gyártására. Garantált a folyamatbiztonság a vállalaton belül kifejlesztett intelligens szoftvernek és a legmagasabb biztonsági követelményeknek köszönhetően. A rendszer biztonságosan és megbízhatóan továbbítja a szerszámadatokat a gép felé, annak gyártmányától függetlenül, illetve harmadik felek általánosan hozzáférhető rendszerei felé.  Az ERP és CAM rendszerektől a kabinet és lift rendszerekig minden  könnyedén hálózatba köthető a ZOLLER-rel. A jövőre fókuszálva az  “Industry 4.0”  jövőre vonatkozó követelményei a mai valóságot jelentik.

Könnyű: adatátvitel a videóban szereplő ZOLLER zidCodeazonosító kóddal

BIZTONSÁGOS ADATÁTVITEK A ZOLLER »ZIDCODE« AZONOSÍTÓ KÓDDAL

Egyszerű, gyors és biztonságos: a »zidCode« új és hatékony megoldást jelent a szerszám azonosítására és az adatátvitelre, melyhez nincs szükség hálózathoz történő kapcsolódásra. Ehelyett QR kód segítségével történik az adatátvitel a teljes szerszámok esetében és nincs szükség szoftver telepítésére a gép vezérlésében. A folyamat rendkívül egyszerű: A szerszámok egy ZOLLER beállító és mérőberendezés segítségével kerülnek bemérésre, majd az összes adatot átalakítja QR kóddá és címkére nyomtatja. Ezt a kódot azután beszkennelik a gépbe és az adatok automatikusan átkerülnek a CNC gépvezérlés megfelelő adatmezőibe. A manuális adatbevitel során keletkező gépelési hibák így kiküszöbölhetőek, ezért garantált a folyamat biztonsága.

ZOLLER

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .