Az Absolut-Group megalakulása

 

 

 

 

 

 

 

Az Absolut Cnc Kft egy 100%-ban Magyar tulajdonú cég. 22 év szakmában eltöltött
idő segítette az ügyvezetőt, egyben egyedüli tulajdonost, hogy megalapítsa saját cégét.

Szakmai tapasztalata, az ügyfelek visszajelzése motiválta, hogy egy teljesen más értékrendre
alapuló, az ügyfelek kapcsolattartását szem elött tartva közvetlen, folyamatosan a
rendelkezésre álló megbízható cég jöhessen létre.

 

 

A SIKERHEZ VEZETŐ ÚT

A cég, bár még rövid múlttal rendelkezik, de hatalmas fejlődésen ment illetve megy keresztül. Indulásukkor is már nagy múlttal rendelkező Ázsiai és Európai gyártók kizárólagos magyar országi képviseletét látta el. A cég termékpalettáján első sorban a CNC vezérelt gépek szerepeltek. A termékkínálatban a legkisebb tapping centerektől az esztergákon át a legnagyobb fúró- maró művekig és a nagyméretű portálgépek mind megtalálhatóak. Nagy gondosságot fordítottak az álltaluk forgalmazott gépek körének kiválasztására fi gyelembe véve az ár- érték arányt és a minőséget.

Elsődleges kitűzött céljuk, hogy termékpalettájukon megtalálható legyen az ország Cnc gép felhasználásának szinte teljes kínálata. Fontosnak tarják, hogy az esetleges gépmeghibásodásokat a lehető legrövidebb időn belül orvosolni tudják, ezért az ország területén, három helyen is saját szervízcsapattal állnak az ügyfelek rendelkezésére. A világ ipari fejlődését szem elött tartva valósították meg a teljes automatizálás lehetőségét.

 

 

RÖVID CÉGTÖRTÉNET

• 2019.01.15. Megalakult az Absolut CNC Kft.

• 2019. 04. A csapat kiutazik a Taiwani Timtos-ra, ahol együttműködési szerződést kötnek a Vision Wide, Keepway, Johnford és az Ares Seiki gyártókkal.

• Alig egy hónap után már eladták az első álltaluk forgalmazott gépet.

• 2019. Őszén a Hanwha HCR kollaboratív robotokkal az Automotive Hungary kiállításon Innovációs díjban részesülnek.

• 2019.11. hónaptól a Német- Kínai Priminer vegyesvállalat stratégiai partnere lesz.

• A cég 1 éves évfordulójára saját tulajdonú irodát vásárol. Az egy szintes épületben kialakításra került a 6 fő befogadásra képes Hanwha oktató terem illetve kialakítottak egy bemutató termet ahol egy Hanwha hosszesztergát és egy Priminer megmunkálóközpontot helyeztek el bemutatási és oktatási célból.

• Csapatállományuk folyamatosan bővül. Jelenleg a három szervízcsapaton kívül jól képzett alkalmazottakkal vannak jelen az értékesítési piacon.

• 2020.áprilisától termékkínálatuk ismét bővül a spanyol Follow cég hagyományos és CNC vezérlésű gépekkel illetve a Helfer hagyományos szerszámgépekkel.

• 2020.májusában a weboldal könnyebb áttekinthetősége érdekében egy teljesen új honlapot hoztak létre. Az Absolutgroup néven elérhető weboldal külön csoportosítja a már meglevő nagy termékkínálatot.

• A CNC vezérlésű gépek elérhetősége: http://www.absolutcnc.hu/

• Kollaboratív robotok elérhetősége: http://www.absolutrobotika.hu/

• Hagyományos szerszámgépek elérhetősége: http://www.absolutmachines.hu/

• Érdeklődve figyeljük a cég további fejlődését, haladását.

• Ha megbízható és precíz szerszámgép kereskedőt keres, forduljon bizalommal az Absolut CNC Kft hez. Figyelmükbe ajánljuk a cég honlapját: http://www.absolut-group.hu/

 

 

A neves és a piacon méltón elismert Hanwha HCR kollaboratív robotok kizárólagos forgalmazásával egy már létező és hatalmas iramban fejlődő szegmensben is az értékesítés élvonalába léphettek. Fontos megemlíteni, hogy a partnerek részére a pontos és rugalmas oktatás érdekében a cég központjában egy hat főből álló oktatótermet hoztak létre saját erőből. Cikkem elején említettem, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelek teljes körű kiszolgálására. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az oktatás térítésmentesen az ügyfelek igényei szerint történik. Az alig egy éves cég a napokban a megfeszített munkának köszönhetően ismét újabb termékekkel bővítette a már eddig is nagyszabású termékkínálatát. Hogy valóban teljes körűnek mondhassák szolgáltatásukat, azokra az ügyfelekre is gondoltak, akik a hagyományos szerszámgépek piacát részesítik előnyben. Gondolván itt az egyetemes eszterga, hagyományos marógép, síkköszörű, palástköszörű, lemezvágó olló, de akár megvásárolhatók már a huzalszikra forgácsoló vagy a tömbszikra forgácsoló gépek is. Szakmai tapasztalatuknak köszönhetően termékspecifikus technológiai tanácsadással, ciklusidő kalkulációval, gyártástervezéssel állnak partnereik rendelkezésére. Számos eladott gépükkel találkozhatunk országszerte, melyek referenciaként is szolgálnak. Vásárlási szándék esetén a banki ügyek teljes körű intézését is az Absolut CNC csapatára bízhatják!

 

http://www.absolutcnc.hu/