LEANCENTER

 

 

AdrenaLEAN 2019

 

A LEANCENTER XXI. KONFERENCIÁJA

IPARI 4.0, SZERVEZETFEJLESZTÉS ÉS HATÉKONYSÁGNÖVELÉS

 

Ezek a kulcsszavak napjainkban minden felsővezető, szervezetfejlesztő és lean szakember szemei előtt ott lebegnek, mikor a vállalkozás jövőjéről gondolkodnak. A teljes körű és fenntartható működésfejlesztés érdekében egyszerre kell a jövőbe tekintve lépést tartani és foglalkozni a digitalizációval, a modern folyamatfejlesztési megoldásokkal; a munkavállalók motivációjával, a megfelelő coaching megközelítésekkel, valamint a menedzsment rendszerek és módszerek megfelelő gyakorlatával is. 

 

Vajon mit jelent rugalmasnak maradni a VUCA világában? Mi van a Toyota kata gyakorlatán túl, ami támogatni tudja a szervezetek működését? Milyen előnyöket tud hozni egy KKV életébe a modernizáció, a 3D nyomtatás? Milyen változásokon esik át egy KKV a növekedés során? Hogyan érjük el azt, hogy a lean utazás csupa öröm és inspiráció legyen a munkatársaink számára? Mik lehetnek azok az alapvető lean kompetenciák, amiket oktatni érdemes minden munkatársnak? Milyen szervezeti kihívásokkal, átalakulással kell számolnia egy vállalatnak a lean utazás során és milyen tanácsokat adhat az, aki már ezeken átesett? Vajon hogyan hat a vállalatcsoporton belüli verseny az egyes telephelyek mindennapjaira – verseny vagy benchmarking és együttgondolkodás, mint a haladás értéket adó útja?! Milyen izgalmas megoldásokat tartogat a folyamatmodellezés digitális világa a lean szakemberek számára? Mi az, amit a Toyota termelési rendszeréből igazán érdemes megtanulni és mi az, amit bonyolult rendszerépítés nélkül is megtehet ma bárki a működésfejlesztés érdekében?

 

Ha Önt is érdekli a szervezet- és működésfejlesztés, az ipar 4.0 vagy – nem utolsó sorban – a lean menedzsment világa, jelentkezzen még MA a konferenciára!

 

https://leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzesi-naptar/17