A Murrelektronik elindítja magyar webshopját

 

 

 

 

 

 

 

A Murrelektronik, a legkorszerűbb és úttörő automatizálástechnika vezető szolgáltatója, mostantól magyar nyelven is elérhetővé teszi legmodernebb online áruházát.

 

Győrben található regionális irodájával és a magyar nyelvű www.murrelektronik.hu weboldallal a Murrelektronik vállalati stratégiájának megfelelően – „Close to the customer“ – tovább erősíti helyi jelenlétét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyar shop.murrelektronik.hu webshoppal a Murrelektronik megtette a következő lépést és ezzel lehetővé teszi az ügyfeleinek, hogy a termékeket egyszerűbben megvásárolhassák online, és a kommunikáció is gyorsabb lesz.

„Innovatív vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy alkalmazkodjunk a helyi piaci feltételekhez, és a lehetőségeink szerint legjobban figyelembe vegyük az ügyfelek kívánságait. Ezért a magyar nyelvű weboldal elindítása után a saját hazai webshop megnyitása volt az egyetlen logikus lépés”, nyilatkozta Andreas Chromy, ausztriai és közép-kelet-európai ügyvezető igazgató.

A Murrelektronik több mint 30.000 terméket kínál a felhasználóbarát online áruházban. A világos struktúrának, a könnyen kezelhető szűrőknek és a lenyűgözően hatékony kereső funkciónak köszönhetően a legrövidebb idő alatt megtalálható a megfelelő termék. Mindezt a háttérben a jelentősen kibővített adatbankok teszik lehetővé.

Ezek az adatbankok még többre is képesek: Hátteret biztosítanak a számos letölthető anyaghoz, mint pl. kézikönyvekhez, konfigurációs fájlokhoz és konstrukciós fájlokhoz. Ezeket a fájlokat közvetlenül az adott terméknél láthatja a felhasználó, és onnan egyszerűen letölthetők.

Emellett a több mint 100.000 adatrekordból álló Smart-Link-rendszer gondoskodik arról, hogy minden termékhez a megfelelő tartozék jelenjen meg. Így könnyen összeállíthatók az egyedi igényeknek megfelelő csomagok, vagy egyszerűen megtalálhatók az alternatív termékek.

A regisztrált felhasználók sok hasznos funkcióhoz hozzáférést kapnak, például az adatkosárhoz. A kiválasztott termékek összes adatlapját, kézikönyvét és konstrukciós fájlját össze lehet gyűjteni és ezután egy lépésben le lehet tölteni.

Az engedélyezési listákra le lehet menteni az összeválogatott projekt- és vevőspecifikus termékeket, majd meg lehet osztani a kollégákkal vagy a beszállítókkal. Így minden projektszereplő tudja, melyik termékeket választották ki neki és mit kell megvásárolnia. A regisztrált ügyfelek az egyéni árukosár tartalmát elküldhetik e-mailben pl. a beszerzési osztálynak, ezzel elkerülhetők a hibák a megrendeléskor.

Az online áruházba történő regisztráció további előnye, hogy lehetőséget nyújt a termékek egyéni árának, rendelkezésre állásának és várható szállítási idejének ellenőrzésére. Mindezeknek köszönhetően az online Murrelektronik áruház egy fantasztikus munkaeszköz.

 

www.murrelektronik.hu