A DMG MORI-val a jövő gyárába

EMO 2017 – A DMG MORI élőben mutatja be a jövő gyártástechnológiáját a 2-es csarnokban

Szeptember 18-tól 23-ig újra jelen leszünk az EMO kiállításon: 2-es csarnok, északi bejáratánál, mintegy 10.000 m2-es pavilonnal a DMG MORI 80 csúcstechnológiás szerszámgépet mutat be az Ügyfelek számára, a folyamat integrált megoldásoktól kezdve a jövő digitális gyárának elemeiig.

Út a digitalizációhoz

A következő hannoveri EMO kiállítás kulcstémája az „út a digitalizációhoz”, mely keretén belül a világ összes gyártója bemutatja, mivel készül fel a „digitális gyár” felépítéséhez. A DMG MORI egyik alappillére az applikáció alapú CELOS® vezérlő- és operációs rendszer, a DMG MORI technológiai ciklusok és az ügyfél igényeire szabott szoftver megoldások. Továbbá bemutatásra kerülnek a legújabb automatizálási megoldások az új, egyedi VERTICO dizájn keretén belül.

Az additív gyártástechnológia jövője

A DMG MORI bemutatja az EMO-n legújabb fejlesztéseinek eredményeit az additív technológia területén. Kiállításra kerülő két technológia a lézer depozíciós fémpor hegesztés és a szelektív lézerolvasztásos fémpor ágyas technológia. E két technológia egy szerszámgépen belül is elérhető, így biztosítva a legszéleskörűbb gyártástechnológiai megoldást.

DMG MORI Technology Excellence Center

A DMG MORI Technológiai Központja az EMO kiállításon bemutatja mit ért az alatt, hogy „terméktől folyamatig”. A DMG MORI kulcsrakész megoldásokat kínál a repülőgépipar, autóipar, szerszám- és orvostechnikai ipar számára.

Új 8 világpremier

A DMG MORI új 8 világpremierét mutatja be a 2017-es EMO-n, mind marás, mind esztergálás területén. Bemutatásra kerülnek többek között a legújabb CTX 2500/700 univerzálisan alkalmazható, 5-dik generációs CNC eszterga központ, a CLX 550-es eszterga központ, mely nagyobb alkatrészek megmunkálására képes, mint elődje. Az új NTX 2500-as géppel a DMG MORI új területeit kutatja fel a maró-esztergáló technológiáknak. A legújabb harmadik generációs CTV 250, az új MULTISPRINT 25-ös és MULTISPRINT 36-os kiválóan alkalmazhatóak automatizált gyártósorokon. A meglévő XXL méretű gépek új tagjai is kiállításra kerülnek, a DMU 340 Gantry és a DMU 200 Gantry.

Facebook:        facebook.com/dmgmori

LinkedIn:          linkedin.com/company/dmgmori

Twitter:             twitter.com/dmgmorieu

Instagram:        instagram.com/dmgmori

www.dmgmori.com