VITO AG cég bemutatása

 

 

 

 

 

 

VITO ipari világújdonság először az AMB-n

Hatalmas spórolási lehetőség a hordozható szűrőberendezésekkel

 

A VITO AG először állít ki az AMB-n és mutatja be a hűtőkenőanyagok, vizes oldatok és vágóolajok szűrőberendezésének legújabb generációját. A sváb vállalkozás Tuttlingenből, az orvosi technika központjából származik és világszerte több mint 150 országban rendelkezik partneri hálózattal.


MUNKANAPOK VITO NÉLKÜL:

Különösen magas karbantartási költség, megnövekedett szerszámkopás, csírázás, és bűz keletkezése, valamint a személyzet betegség miatti kiesése csak néhány probléma, amiket a fémfeldolgozó iparág túlságosan jól ismer.

 


HOGYAN SEGÍT A VITO?

A VITO termékek segítenek Önnek a hűtőkenőanyagok ápolásmenedzsmentjében. A hordozható VITO szűrő tisztítja az Ön hűtőkenőanyagát, vizes oldatait, vágóolaját és változatlan feldolgozáshatékonyságot biztosít. A VITO örvényhatás erős szívóhatást eredményez, ami a részecskéket közvetlenül a berendezésbe juttatja.


Az ezután következő, szabadalmazott nyomásszűrés 5 mikronig tisztít mindenfajta hűtőkenőanyagot a forgácstól és a szilárd anyagoktól és mindösszesen néhány perc alatt! Következésképp akár 100 %-os élettartam növekedés érhető el.
Ön profitál a minőség javulásából, a költségcsökkenésből és az időmegtakarításból. Mindezt a legegyszerűbb kezelés és gyorsabb megtérülés mellett– bármely gépméret esetén.

Sok vállalat, mint például a Bombadier&EDF, máris profitál egy VITO szűrőberendezésből.


További információkért látogasson el honlapunkra:


https://vito-industrial.com
www.acr-consulting.hu


info@acr-consulting.hu