Újdonság a Meusburgernél : Szikraforgácsolás

A Meusburger kiváló minőségű szikraforgácsoló termékek széles választékát kínálja Önnek. A kínálatban megtalálhatóak különféle elektródatartók és anyagok, valamint marók nagy választéka, áttekinthetően összefoglalva az új „Szikraforgácsolás a szerszámgyártásban” prospektusban. A teljes termékkínálat a már megszokott kiváló minőségben, azonnal raktárról szállítható.

Elektródatartók és tartozékok

Az acél, sárgaréz és alumínium elektródatartók különböző kivitelben kaphatóak. Az ITS-50 felfogató rendszerrel kompatibilisek, tökéletesen a széleskörű elektróda kínálathoz hangoltak és egyesével, illetve szettben is rendelhetőek. Továbbá a Meusburgernél megrendelhetőek a szereléshez szükséges tartozékokat is.

Meusburger_EDM_equipment

Újdonság a Meusburgernél – Szikraforgácsolás a szerszámgyártásban

 

Szikraforgácsolás rézzel vagy grafittal

A különböző minőségben kapható réz vagy grafit elektródák alkalmazásával felületi érdességek VDI 20-ig (1.0 µm Ra) érhetők el. Rézből hat elektródatípus kapható: Rúdelektródák, elektróda előgyártmányok, elektródák rendszerfuratképpel, elektródák menethez, csőelektródák és jelölőelektródák. Grafitból három elektródatípus szerepel a kínálatban: Rúdelektródák, elektródák rendszerfuratképpel, és elektróda előgyártmányok. Vevői igények szerint a Meusburger grafitot speciális méretekben is legyárt.

Marók rézhez

A Meusburger keményfém gömb- és tórusmarókat 0,5 mm átmérőtől szállít. A marók kiválóan alkalmasak aprólékos és precíz rézelektródák megmunkálásához. A rendkívűl éles vágóélek és a magasfényű-polírozott forgácshornyok csökkentik a sorjaképződést és a forgácsok összeragadását. A kiváló koncentrikusság, átmerő- és formatartás lehetővé teszik a maximális vágási sebességeket és hosszú élettartamot biztosítanak a legmagasabb precízió mellett.

 Marók grafithoz

A speciálisan a szerszámgyártásban használt grafitelektródák megmunkálásához kapható VHM-marók 0,2 mm átmérőtől szállíthatóak. A gyémántbevonatú marókat kiváló koncentrikusság, átmerő- és formatartás valamint legprecízebb köszörülés jellemzi. Ezáltal biztosított a magas előtolás és vágósebesség kiváló felületi minőség mellett. Így kiválóan alkalmasak az aprólékos és precíz 3D-kontúrok készítéséhez grafitelektródáknál.

 Marók acélból

Továbbá megtalálhatóak a kínálatban a VHM-marók kemény megmunkáláshoz 63 HRC-ig. A precizitás, keményfém és bevonatolás tökéletes kombinációja maximális előtolást és vágósebességet tesz lehetővé kemény anyagoknál. A gömb- és torusmarók 0,2 mm-es átmérőtől kaphatóak, kiváló koncentrikusságot, átmerő- és formatartást biztosítanak és gazdaságos gyártási folyamatokat tesznek lehetővé.

 

További információk: www.meusburger.com