Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 15. Konferenciája

 

2021. október 6-8. – THERMAL HOTEL VISEGRÁD SUPERIOR

 

ÚJ JÁTÉK KEZDŐDIK!

 

Egy jeles évforduló és egy rendkívüli esemény nem más, mint a 2021. október 6-8. között megrendezésre kerülő Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 15. Konferenciája. Idén hibrid formában, személyesen és online is elérhető a rendezvény.

 

 

SZEMÉLYES jegy vásárlásával élőben, a Thermal Hotel Visegrád Superiorban**** találkozhatunk az aktuális veszélyhelyzeti szabályok betartása és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett.

ONLINE jegy vásárlásával a konferencia előadásait élő streamen keresztül követheti 2021. október 7-8 között. Az online konferencia felületén lehetőség nyílik a kiállítókkal és résztvevőkkel történő eszmecserére.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

 

 

Klubtagjaink és a három napos regisztrációt választó érdeklődők a 0. napra, a konferencia VIP napjára is tudnak regisztrálni. A zárt Klubeseményen Várkonyi Gábor, autóipari szakértő, Török Zoltán, vezető elemző, Madár István, senior analyst és Bicsak Tamás, a Ghibli Kft. tengerentúli szállítmányozási igazgatója vitatják meg a globális trendeket és elemzik a hazai kilátásokat. Ligetfalvi Gábor gazdaságpolitikai és stratégiai oldalról közelíti meg az elmúlt, és az előttünk álló időszakot.

A csütörtöki nap fő témái az automatizáció, a digitalizáció, logisztikai innovációk lesznek. A délutáni workshopok különböző tematikákat ölelnek fel. A szakmai témákon kívül, a hatékony kérdezéstechnika alapjait is elsajátíthatják a résztvevők.  

Az előadások összegzéseként Cocktail Networking programunk során Krizsó Szilvia – a rendezvény műsorvezetője – és az előadók összegzik a workshopokon elhangzottakat.

 

GasztroEstünk sztárvendége Koltai Róbert Jászai Mari-díjas magyar színművész lesz.

A pénteki nap is sok izgalmat ígér. Reggel a Logisztikai Csapatbajnokság győztesei prezentálják nyertes projektjüket, majd digitalizált weblogisztikai megoldásokat ismerhetünk meg. Ezt követően a flottakezelés fenntarthatósági trendjeiről hallhatunk érdekességeket. Végül, de nem utolsó sorban Pál Ferenc (Pál Feri Atya) római katolikus pap, mentálhigiénés szakember szól a közönséghez „Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig” témában.

 

 

Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek, mint például a Knorr-Bremse, Flex, Hydro Extrusion Hungary, Contitech, Vodafone, Decathlon, Diego, Borgwarner Turbo Systems Kft., vagy Coca-Cola HBC, akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

 

Időpont: 2021. október 6-8.

Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu/program/

Telefon: +36-20-347-0329

E-mail: nlvklub@nlvklub.hu