FAULHABER DRIVE CALCULATOR HAJTÁSRENDSZER-SZÁMÍTÓ

 

FAULHABER Drive Calculator hajtásrendszer-számító © FAULHABER

 

A FAULHABER hajtásrendszer-számítója (FAULHABER DRIVE CALCULATOR, FDC) tökéletes eszköz azoknak a fejlesztőknek, akik rekordidő alatt szeretnének megfelelő hajtásrendszert találni egy adott alkalmazáshoz. Egyszerűen használható és funkcionális: a modern, egyértelmű felhasználói felületet az optimális használhatóság figyelembevételével tervezték. Emellett hasznos elemleírások szolgálnak értékes
és részletes információkkal a felhasználóknak.

A program a gyorsabb számítások érdekében globális beállításokat használ gyakori átlagértékekkel. Az alapértelmezett beállítások természetesen egyéni igényekhez igazíthatók – szem előtt tartható például a környezeti hőmérséklet, a hálózati feszültség vagy a rendelkezésre álló hely.

 


FAULHABER Drive Calculator képernyős hajtásrendszer-számító © FAULHABER

 

A rendszer ezután egy egyértelmű eredménylista formájában jeleníti meg a megfelelő megoldásokat a felhasználónak. A lista hasznos szűrőkkel tovább is szűkíthető. Az FDC jelenleg hét hajtásrendszertípus számítását teszi lehetővé, és két működési módot támogat. Az egyes hajtásrendszerek részletes oldala megjeleníti a kiszámított energiaértékeket és teljesítménydiagramokat, valamint egyéb fontos információkat és adatokat. Ez azért egyedülálló, mert a felhasználó spontán módosíthatja az értékeket, amelyeket a rendszer azonnal újból kiszámít és megjelenít.

A számítás mellett megfelelő vezérlők is megjelennek, amelyekkel teljessé tehető a hajtásrendszer. A felhasználó a folyamat végén letöltheti a kiválasztott megoldásokat PDF-fájlként, vagy közvetlenül online kérheti őket.

https://www.faulhaber.com/en/drive-calculator/fdc/

 

Vállalati információ: hajtástechnológiai szakértők Schönaich-ból

A FAULHABER nagy pontosságú, akár 250 watt kimeneti teljesítményű miniatürizált és miniatűr hajtásrendszerek, szervóalkatrészek és hajtáselektronikai termékek fejlesztésére, gyártására és telepítésére specializálódott. Ez magában foglalja az ügyfélspecifikus csomagmegoldásokat, valamint szabványosított termékek széles körét, például kefe nélküli motorokat, DC-mikromotorokat, útmérőket és mozgásvezérlőket.

A FAULHABER védjegy világszerte a magas minőség és megbízhatóság szimbólumaként ismert olyan összetett és igényes alkalmazási területeken, mint többek között az orvosi technológia, az üzemi automatizálás, a precíziós optika, a telekommunikáció, a légi- és űripar, valamint a robotika. A nagy teljesítményű, 224 mNm folyamatos nyomatékú DC-motortól a karcsú, 1,9 mm külső átmérőjű mikromeghajtókig a FAULHABER standard sorozat több mint 25 millió különböző módon kombinálható az adott alkalmazáshoz megfelelő optimális hajtásrendszer létrehozásához.

A műszaki konstrukciós készlet ugyanakkor olyan módosításokat is lehetővé tesz, amelyekkel speciális verziók konfigurálhatók az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére.

 

www.faulhaber.com