Biztosan biztonságosan

A gyúlékony és éghető anyagok elhelyezése során az ember akkor érezheti magát igazán biztonságban, ha a tárolórendszerek gyártója ezen a területen komoly tapasztalatokkal, a veszélyesanyag-tároló pedig minden szükséges minősítéssel és engedéllyel rendelkezik. A DENIOS új, WFP sorozatú tűzvédelmi veszélyesanyag-tárolói mindkét elvárást maximális rugalmassággal ötvözik ügyfeleink számára.

Nem csak kiskannákhoz

A WFP tűzvédelmi veszélyesanyag-tároló a nemzetközi klasszikus, a BMC sorozat továbbfejlesztése. Csak ebből a rendszerből eddig több, mint 5.000 egység van használatban világszerte.

6-22 m2  közötti hasznos területével lehetséges egy önálló tűzszakasz megvalósítása a gyártó- vagy raktárcsarnok közepén is. Akár 2,5 m belmagasságával a WFP nem csak klasszikus raktárkonténerként használható, hanem komplett veszélyesanyag-munkahelyek kialakítására is alkalmas – igény szerint légtechnikai berendezésekkel együtt. A számos tartozék révén a WFP kiválóan hozzáigazítható az ügyfelek egyedi igényeihez (oltóberendezések, gáz- és szivárgásjelző-detektorok, klimatizálás illetve fűtés, nyomáskiegyenlítő-felület). Természetesen minden elektromos berendezést megfelelően robbanásvédett kivitelben építünk be.

WFP mint festékkeverő állomás a gyártócsarnok közepén

Legújabb generációs nemzetközi tűzvédelem

A DENIOS minden új projektje során jelentős összegeket fordít a kutatásra, fejlesztésre és külső tesztekre, annak érdekében, hogy termékei megkapják az összes szükséges minősítést és engedélyt. A német DIBt-Berlin intézet által kiadott általános építésfelügyeleti engedély is megbízhatóan igazolja a kiváló használhatóságot. A tűzvédelmi veszélyesanyag-tároló REI 90 besorolása pedig, amely nem csupán az egyes részelemeket, hanem a teljes konstrukciót minősíti, a kétoldali 90 perces tűzvédelmet tanúsítja – belülről és kívülről egyaránt. Ausztriában a WFP konténerek REI 90 besorolását a linzi IBS (Institut für Brandschutztechnik und Sicherheitsforschung) – egy akkreditált bevizsgáló, ellenőrző és minősítő intézmény – erősíti meg. Ez világos előnyöket jelent az ügyfelek számára: a tervezési és jogi biztosítékok mellett az REI 90 besorolás lényegesen rövidebb engedélyeztetési eljárást tesz lehetővé a hatóságoknál és biztosítótársaságoknál.

WFP mint kiskanna-tároló

DENIOS

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .