Az új HELISET PLUS kézi mérőkészülék

Az új HELISET PLUS kézi mérőkészülék optimalizálja a komplex szerszámok megmunkálási idejét

 A WALTER az új HELISET PLUS kézi mérőkészülékkel a komplex szerszámok szikraforgácsolásánál a megmunkálási idő akár 30%-os csökkentését eredményező megoldást mutat be.

 

HELISET PLUS kézi mérőkészülék

 

Ehhez a HELISET PLUS a gyártási folyamatba integrálható, és az eddig a szerszám-előkészítésben, ill. a szikraforgácsoló gépen jelentkező mérési műveletek a fő idővel párhuzamosan a HELISET PLUS mérőkészüléken végezhetők.

Az áttekinthető kezelőfelülettel, a magától értetődő érintőképernyős kezeléssel, a mérési pontok gyors pozicionálását lehetővé tevő valós idejű felülvilágított képpel, valamint a már mért szerszámvágóélek megjelenítésével a készüléket minden felhasználó azonnal és programozás nélkül kezelni tudja.

Az XML formátumú integrált adatátvitel a szikraforgácsoló gép Walter Window üzemmódjába vagy a HELICHECK mérőgépre ugyancsak értékes munkaidőt takarít meg. A HELISET PLUS legfeljebb 350 mm-es átmérőjű és 400 mm hosszúságú szerszámok mérésére alkalmas.

A felszereltség magába foglalja a felállítható asztal és a munkahelyi állvány mellett a kézi tengelyállítást, az ISO 50-es orsót, valamint a 45-szörös nagyítású és felülvilágító áteső fényű kamerát. Köszörűkorongok mérésére a HELISET PLUS ugyancsak alkalmas.

 

www.walter-machines.com

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Kíván hozzászólni?
Nyugodtan tegye meg most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .