Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában növeli globális lefedettségét

.

Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában nyújtott közvetlen értékesítéssel és műszaki támogatással növeli globális lefedettségét

 

Az Aflex Hose, a Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) részlege, közvetlen értékesítést és műszaki támogatást nyújt Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. A magyarországi – budapesti – iroda már korábban is közvetlen támogatást nyújtott a Csoport többi tagjának. Az iroda mostantól az Aflex régióbeli értékesítési tevékenységének irányítását is átveszi, így az Aflex ügyfelei még magasabb szintű szolgáltatást, támogatást és szakértelmet kapnak. Az Aflex piacvezető a gyógyszeripart, az élelmiszeripart és a vegyi feldolgozóipart kiszolgáló PTFE-bélésű rugalmas tömlők tervezésében és gyártásában.  A vállalat szabadalmaztatott tömlőjét világszerte sokféle alkalmazásban használják. Köztudott, hogy magasabb szintű teljesítményt nyújt a többi típusú PTFE és standard tömlőnél, és páratlanul magas szintű ellenállást, kiváló hajlékonyságot és sterilitást kínál. 

 

 

Magyarországon, Romániában és Bulgáriában közismerten erős a biogyógyszeripari szektor, amely az Aflex márka kulcsfontosságú területének számít. A közvetlen értékesítési támogatás nyújtásáról a következőket nyilatkozta Pál Attila, a Watson-Marlow Hungary ügyvezetője:  „Nagy öröm számomra, hogy közvetlen értékesítési támogatást nyújthatunk az Aflex ügyfeleinek. A »helyi támogatás, helyi megoldások« megközelítés lehetővé teszi, hogy elkötelezett és tapasztalt csapatunk új elképzelések és világszínvonalú technológia révén további előnyöket kínáljon ügyfeleinknek. Ami a növekedési lehetőségeket illeti: izgalmas időket élünk a világ e részén. Készen állunk a végfelhasználókkal és a partnerekkel folytatott munkára, akik ezáltal teljes potenciáljukat kihasználhatják.” A Watson-Marlow Fluid Technology Group globális műveleti hálózattal rendelkezik, amelybe tíz gyár és 42 közvetlen értékesítési iroda is tartozik. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az egyesült királyságbeli Falmouthban található.

 

VÁLLALATI INFORMÁCIÓK

A Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) a perisztaltikus szivattyúk, valamint a hozzájuk kapcsolódó folyadékútvonal-technológiák világszerte vezető gyártója. A Csoport tíz ismert márkát ölel fel, amelyek külön-külön szakterületekre specializálódtak. A tíz márka együtt vezető mérnöki megoldásokat kínál az élelmiszeripari, gyógyszerészeti, vegyipari és környezeti alkalmazásokhoz.

A WMFTG a Spirax-Sarco Engineering plc globális vállalat teljes tulajdonában áll. A Spirax-Sarco Engineering plc 7900 alkalmazottat foglalkoztat, köztük több mint 1600 közvetlen értékesítési munkatársat és szervizmérnököt. Részvényeit 1959 óta jegyzik a Londoni Értéktőzsdén, és az FTSE 100 indexhez tartozik. A WMFTG központja az Egyesült Királyságban, Falmouthban található. A vállalatcsoport világszerte 34 országban folytat nemzetközi műveleteket.

A Watson-Marlow Limited a Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2017 és Innovation 2018 nyertese.

 

www.wmftg.com