A Sodick újdonságai a K3HS startfúró gép és az AP30L precíziós tömbös szikraforgácsoló gép

 

 

 

 

K3HS STARTFÚRÓ GÉP

Az új „LK2” vezérléssel nagysebességű és automata módban készíthetők startfuratok. Az integrált Ln Assist szoftver tartalmazza a sárgarézhez és vörösréz elektródához használható technológiákat. A programozást így teljesen kezdők is egyszerűen elvégezhetik. A géphez munkadarab forgató rendszer is illeszthető, így akár 8 tengely szimultán vezérlése is lehetséges. Az automata áttörés érzékelőnek és a változatos opcióknak köszönhetően a legtöbb iparágban kiválóan felhasználható gép a K3HS. A nagy testvér, a K6HL mozgástartománya 600 x 600 x 500/400 mm az X,Y,Z/W tengelyeken, a gép így kiváló lehet a repülőgépipari gyártók számára is. A KSM-C vezérlésnek köszönhetően a megmunkálási sebesség a hagyományosnak a kétszerese.

 

 

 

AP30L – TÖMBÖS SZIKRAFORGÁCSOLÓ GÉP ÚJ LP4 VEZÉRLÉSSEL

A Sodick AG sorozat tömbös szikraforgácsoló gépei hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendenek a pontosságuk és a megbízhatóságuk miatt. A továbbfejlesztett vezérlés ötvözi a régi gép elemeit, de emellett olyan frissítéseket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a precízebb megmunkálást, finom felületek gyorsabb kialakítását, nem utolsó sorban megfelel az Ipar 4.0 elvárásainak. A 3D modellkezelő program, az IntelligentQvic nagy segítséget jelent az automatizálásban. Az „LP4” vezérlés kinézetre hasonlít a huzalos gépeken már megismert SPW vezérlésre, 19” LCD kijelző fekvő elrendezéssel. Az alapképernyő funkciói és stílusa megegyeznek a korábbi gépekével, így a kezelés rögtön elsajátítható a korábbi Sodick felhasználók számára. A berendezés nevében található „P” jelzés a kiemelkedő precizitást jelenti. A termikusan stabil géptestbe integráltfolyadékkeringető hűtőrendszer biztosítja a kategóriaelső pontosságot. De a Sodick még tovább lépett, a szoftveres kompenzáció lehetősége is bekerült a gépbe, így a teljes munkatéren a gép pozícionálási pontossága 2 mikrométer alatti.

 

 

 

 

Megújult design, új logó

A megjelenés és a design a fémmegmunkáló gépek esetében sohasem lehet az első szempont – de az utolsó sem. Az újonnan bemutatott gépek egyszerű, letisztult formával rendelkeznek, és most nagyobb hangsúlyt kapott az új Sodick Logó. A 2019-es év során Európában is megjelennek majd az új modellek, sok egyéb újdonság mellett…

 

 

 

 

www.ichungary.hu