A legújabb SKF online katalógus megkönnyíti a csapágykiválasztást

 

 

 

 

 

Az SKF legújabb Gördülőcsapágyak katalógusa új funkciókkal bővült annak érdekében, hogy segítséget nyújtson a vevők számára az optimális csapágyelrendezés kiválasztásában.

 

Az SKF népszerű Gördülőcsapágyak katalógusának legújabb kiadása online változatban már elérhető. A szerkesztők arra törekedtek, hogy ez az új kiadvány alapvető műszaki referenciaként szolgáljon a gördülőcsapágyak felhasználói számára. A katalógus magában foglalja a megfelelő csapágy kiválasztását, a konfigurációkat és az alkalmazásokat, valamint részletes útmutatást nyújt a helyes beszerelési eljárásokról a hosszú és problémamentes üzemi élettartam biztosítása érdekében.

A mérnöki fejezetet teljesen átírták, és mostantól tartalmaz egy „Csapágykiválasztási folyamat” elnevezésű útmutatót, amely lépésről lépésre végig vezeti a felhasználót a csapágykiválasztás folyamatán, megkönnyítve ezzel a vevők számára a megfelelő csapágyelrendezés kiválasztását az adott berendezéshez vagy projekthez. A gördülőcsapágyak tervezése, beszerelése és karbantartása terén szerzett tapasztalatok felhasználásával készült innovatív új eszköz rendelkezésre áll az OEM, az SKF Szerződött Partnerek és a többi végfelhasználó számára is.

A mérnöki fejezet tartalmaz egy hőelemzési funkciót is, amely a súrlódási veszteségek csapágyhézagra gyakorolt hatásának kiemelésére használható. Bevezetésre került a „Népszerű tételek” elnevezésű új funkció is, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy az SKF rendszeresen használt termékválasztékába tartozó csapágyak rendelési folyamatát gyorsabbá és egyszerűbbé tegyék. A funkció elérhetőségét a raktárról azonnal rendelkezésre álló népszerű termékek mellett feltüntetett speciális ikon jelzi.

A katalógus online tartalmát rendszeresen frissítik annak érdekében, hogy az aktuális SKF-választékkal együtt a legújabb termékek is megjelenjenek, illetve az elavult termékeket rögtön eltávolítsák a terméktáblázatokból, ha azok már nem szerepelnek a katalógusban.

Globális kiadványként az új Gördülőcsapágyak katalógus számos nyelven rendelkezésre áll, többek között német, spanyol, francia, olasz, lengyel, portugál, orosz, cseh és egyszerűsített kínai nyelven. Az online változat a fenti nyelveken a www.skf.com weboldalról érhető el.

Az új katalógus angol nyelvű nyomtatott változata 2018 tavaszán jelenik meg.

Az SKF a világpiac vezető szállítója a csapágyak, a tömítések, a mechatronika, a kenéstechnikai rendszerek és a szerviz területén, mely utóbbi terület magába foglalja a műszaki támogatástól kezdve a karbantartási és megbízhatósági szolgáltatásokon át a mérnöki tanácsadást és képzést is.

 

 www.skf.com