Sikeres egyeztetésekkel zárult a DMG MORI februári Digital Workshop-ja

Sikeres egyeztetésekkel zárult a DMG MORI februári Digital Workshop-ja, ahol kellemes légkörben, az ipar számára legrelevánsabb digitalizációs témákat vették górcső alá a szerszámgépgyártó szakemberei. A rendezvényen részletesen bemutatásra került egyrészről az ISTOS termelésütemező megoldás, amivel egy intuitív felületen, valós idejű gyártási visszajelzések alapján lehet követni a termelés folyamatát, reagálva a nem várt problémákra, mint például egy gyártógép kiesése, munkatárs megbetegedése, rendelési prioritások megváltozása, és még számos más tényező.

 

 

A workshop második felében a TULIP folyamatdigitalizációs megoldásé volt a főszerep, melyet helyben, gyakorlati példák, demonstrációk és illusztrációk során tekinthettek meg az érdeklődők, feltárva a platformban rejlő lehetőségeket a minőségbiztosítás, folyamathatékonyság, karbantartás, összeszerelés, és még számos területen. A workshop a szakmai bemutatókon felül remek alkalmat biztosított a networking-re, így az egy iparágban dolgozó szakemberek megoszthatták tapasztalataikat és kihívásaikat, hasznos meglátásokat gyűjtve a témákról (és még számos más területről).

A workshop sorozat folytatódik, és a regisztráció már megnyílt a következő alkalomra, melynek tematikájáról a sales@dmgmori-heitec.hu címen keresztül érdeklődhet!

 

https://hu.dmgmori.com

.