Kiváló hangélmény

A Samsung továbbbővíti vezeték nélküli audio termékeinek választékát

A Samsung bejelentette a Smart Bluetooth audio termékcsaládjának két legújabb tagját, a Samsung Level On Wireless és a Samsung Level Link készülékeket. 

4B SamsungA Samsung Level On Wireless fejhallgató a legújabb Samsung technológia révén csúcsminőségű hangzást és tökéletes megjelenést nyújt azon zenerajongók számára, akiknek a prémium hangminőség mellett az elegáns kialakítás is fontos. A Samsung Level Link a Bluetooth technológia segítségével könnyedén alakítja át a hagyományos audio termékeket vezeték nélküli készülékekké. A május elejétől kapható termékek könnyű kezelhetősége a személyre szabható mobil alkalmazásnak is köszönhető.

Level On Wireless

A kör alakú, puha szivacspárnák elegáns, igényes kinézetet és kellemes érzetet kölcsönöznek a Samsung Level On Wireless fejhallgatónak. A hat beépített mikrofonnal rendelkező fejhallgatót Active Noise Cancellation (ANC) zajszűrő funkcióval szerelték fel a tisztább és zavartalan hangélmény érdekében, amely telefonbeszélgetés közben jobb hangátvitelt is biztosít. A kétrétegű membránrendszer segít elnyomni a túlzott rezgéseket, csökkenteni a zajokat, és széles frekvenciatartományon belül teszi lehetővé a kiváló hangvisszaadást.

A felhasználók számos funkciót kezelhetnek a Level On Wireless könnyen használható érintőfelületén anélkül, hogy megérintenénk a csatlakoztatott készülékeket, így például az S Voice-t és a hangerőbeállítást, valamint a zeneszámok lejátszását, megállítását és átugrását. A fejhallgató egyedülálló Sound Sharing funkciójának köszönhetően az ügyfelek könnyedén megoszthatják kedvenc zenéiket a többi Level On Wireless felhasználóval.

Level Link

A Samsung Level Link készüléke Bluetooth csatlakozáson keresztül lehetővé teszi a hagyományos audio eszközök vezeték nélküli használatát. A felhasználóknak csupán csatlakoztatniuk kell a Level Linket a fülhallgatójukhoz, headsetjükhöz, hangszóróikhoz vagy a televíziójukhoz, majd azt egy Bluetooth-képes eszközzel párosítva ugyanazt a kiváló hangminőséget élvezhetik, mint amelyet a hagyományos audio eszközeiken is. A Level Linkkel a küldési és fogadási üzemmódot egy gomb segítségével egyszerűen megváltoztathatjuk, s ezzel a felhasználó megszabadulhat a vezetékek által okozott kényelmetlenségtől. A felhasználók egyszerre akár két Bluetooth-képes eszközre is átküldhetik audio tartalmaikat, s így lehetővé válik, hogy zenéiket azonnal megosszák barátaikkal. A Level Link aptX Low Latency kodekje pedig gondoskodik a videónézés közbeni gyors hangátalakításról, így a hangok sem csúsznak el.

www.samsung.com/hu