Ismerje meg a LEMO új, élvonalbeli, nagy teljesítményű csatlakozóit

Nagy teljesítményű,
kompakt és könnyű, rezgésálló,
megbízható, biztonságos, IP68- és MIL- tesztelt

 

A LEMO új, nagy teljesítményű csatlakozói a robusztus, könnyű és kompakt M sorozatú konstrukciót korszerű, aranyozott nagy teljesítményű érintkezőkkel kombinálják. A 10 mm²-es (AWG 8) és 50 mm²-es (AWG 1) kábelek befogadására alkalmas nagy teljesítményű LEMO csatlakozók különböző egy- és többpólusú konfigurációkban kaphatók az egy- és háromfázisú követelményekhez.

 

 

Az új konfigurációkat úgy fejlesztették ki, hogy az elektronikus eszközök és elektromos meghajtású járművek nagy teljesítményű energiarendszereire vonatkozó legszigorúbb csatlakozási követelményeknek is megfeleljenek. A legigényesebb környezeti feltételekhez és a kritikus fontosságú megoldásokhoz is alkalmasak.

A megbízható, biztonságos, könnyű, robusztus és teljesen vízálló High Power csatlakozók új M sorozata a legátfogóbb összekapcsolási megoldásokat teszi lehetővé elsősorban a robotika, a motorsport, a hadi- és repülőgépipar, valamint a dróngyártás területein. Az akár 430 A névleges áramot is kezelni képes M sorozatú High Power konfigurációk a legnagyobb teljesítményt kínálják a piacon elérhető legkisebb héjméretű csatlakozóval.

 

www.lemo.com