Folyadéktaszítás nanobevonatos technológiával

A P2i képes a legnagyobb mértékű víztaszításra anélkül, hogy ez befolyásolná az eszköz külsejét, érzékelőképességét vagy funkcionalitását.

A P2i a legújabb vízbe mártható technológia, amely képessé teszi az eszközt arra, hogy 30 percet kibírjon 1 méter magas vízoszlop alatt.  FolyadéktaszításA technológiának sokféle alkalmazása lehetséges az élettudományok területén. Kedvező folyadéktaszító és a folyadékot nem megkötő tulajdonságai példanélküliek az iparágban.
A technológia kiküszöböli a költséges hibákat, átviteli veszteségeket és keresztfertőzéseket, így pontos tudományos tesztelést tesz lehetővé, még magas hőmérsékleten is.
Már 74 millió pipettahegyet vontak be P2i technológiával, és a világ hallókészülékeinek 60 százalékánál is alkalmazzák. A P2i technológia a Durham Egyetem jelenlegi technológiai vezetője, dr. Stephen Coulson PhD kutatásain alapul. A vállalat a brit kormány Védelemtudományi és Technológiai Laboratóriumának egyik projektjéből született, amely a katonák egyenruhájának vegyi támadások elleni védelmét célozta meg.
www.p2i.com