Eplan Platform 2022 Ismerje meg a portál új megjelenését!

Végre itt van – az új Eplan Platform 2022 megérkezett. Az új verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét mutatja be fókuszban a könnyű kezelhetőséggel a szoftver tapasztalt és kezdő felhasználói számára egyaránt. A használati módon alapuló intuitív felhasználói felület megkönnyíti a kezelést és ezzel párhuzamosan javítja a felhasználói élményt.

.

Az új Eplan Platform egy újonnan tervezett felhasználói felületet, továbbfejlesztett munkafolyamatokat és a kiegészítő felhőszolgáltatásokkal kapcsolatos további funkciókat tartalmaz. Összességében az új szoftvert könnyű használat és nagy teljesítmény jellemzi. Ez látható az integrált szalagsávokon, amelyeket a Backstage nézet felhasználói már sok más bevált szoftvermegoldásból ismerhetnek, és amely jelentősen javítja a felhasználói ergonómiát. Az új, intuitívabb felhasználói felület a közös nemzetközi felhasználói koncepciókhoz igazodik, megkönnyítve ezzel a szoftver használatát.


Eplan Platform 2022 Az új Eplan Platform 2022 verziót könnyű kezelhetőség és nagy teljesítmény jellemzi.

 

Munkafolyamatok a digitalizáció korában

Az Eplan fejlesztői valójában a munka- folyamatokra összpontosítottak, és arra törekedtek, hogy javítsák az együttműködést az ipari értéklánc mentén. Ennek oka az, hogy a CAE-megoldások, mint például az Eplan Platform, a vállalat „gerincét” képezik a tervezésben és a termékfejlesztésben. Általában nagyon mélyen integrálódnak az ügyfelek infrastruktúrájába és stratégiájába, évekkel előre betervezhetőek a be- fektetési döntésekbe. Az Eplan Platform 2022 kifejlesztése során az egyik világos cél tehát az volt, hogy optimalizálja az adatcserét a vállalatok ökoszisztémáiban jelen lévő egyes érdekeltek között. Az olyan felhőalkalmazások, mint az Eplan eBuild, a most már teljes verzióban is elér- hető eManage és az eView további lendü- letet adnak az Eplan Platform keretében megvalósuló teljesen új együttműködési formáknak. Az új felhőalapú szoftver megoldások hozzáadott értéke jelentősen javítja az együttműködést a vállalatok és ügyfeleik, partnereik és beszállítóik között.

 


Felhasználói felület
Szakágakat átfogó tervezés – az előzetes tervezéstől az elektrotechnikán és
fluidtechnikán át a kapcsolószekrény- gyártásig – mostantól könnyebb és áttekinthetőbb.

 

Kipróbált és megvalósult

Markus Sommert, az innovatív bevonat-technológia egyik globális vezető gyártójának számító J. Wagner GmbH elektromos tervezőjét meggyőzte az új felhasználói felület. „Az új Eplan Platform 2022 egységes, a modern munkamódszerek koncepcióin alapuló felhasználói útmutatója valóban megkönnyíti a szoftver gyors használatát, különösen az új felhasználók számára. Az Eplan által kínált számtalan funkció jól felépített és világosan elrendezett, az integrált szalagtechnológiát öröm használni.” Néha a hozzáadott érték a részletekben rejlik. Így volt ez koblenzi KSV kapcsolószekrény-gyártó esetében is, ahogy azt Michael Noack Eplan adminisztrátor látja. Noack egyik feladata a törzsadatok karbantartása.

Nagyon mélyen belemerült az Eplan Platform 2022 béta tesztelésébe és számára az új eszközkezelési funkciók egyértelmű előrelépést jelentenek: lehetővé teszik az eszköz összes tulajdonságának mentését a változattól függően. „A műszaki tulajdonságok mostantól nagyobb változatossággal és pontosabban ábrázolhatók az új Eplan Platform 2022-ben – magyarázza. – A kábelutak kijelölésével például helyesen lehet leképezni az olyan kontaktorok segédérintkező blokkjait, amelyek csatlakozása az szerkezet függvényében meg- változtatja azok fizikai helyzetét.” Ennek eredményeképpen a bekötési rajz még pontosabb, és az elektromos tervezés leegyszerűsítése mellett a vezérlőszekrényen belüli kábelezést is megkönnyíti.

 

Váltás az előfizetői modellre

Az Eplan Platform 2022 kizárólag előfizetői modellben érhető el, ami az alacsony belépési árak és az egyéni szoftverhasználat rugalmasabb tervezési lehetőségei révén minimalizálja a befektetési kockázatot. Az előfizetésekkel az Eplan a kapcsolatot is erősíti az ügyfeleivel, hogy jobban megismerje, valójában mire van szükségük a mindennapi munkához.

 

Konklúzió

Az Eplan Platform 2022 intuitívabb, rugalmasabb és összességében termelékenyebbé teszi a cégeket. Számos kísérő termékkel és megoldással – például az Eplan Partner Programmal és az Eplan felhőalapú kiegészítő szoftvertermékeivel – integrálva a cégek jobban együttműködhetnek az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal.

 

 

 

https://www.eplan.hu/